И градината може да бъде декорирана по фън шуй

За повече хармония у дома

516

Добрият фън шуй във вашата градина ще внесе положителна енергия и във дома ви, това е напълно разбираемо. Красивата градина ще радва сетивата и ще дарява със свежест и настроение. Всичко, което трябва да направите е да включите в декора на градината си няколко ключови елемента. Вижте как да се радвате на по – красиво и хармонично пространство навън, което ще позитивните вибрации и в дома ви.

Фън шуй за детската стаяНяколко стъпки, които ще обградят детето с позитивна енергия и здраве

Стена с пано

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Почистете дома си с помощта на фън шуйПреди настъпването на лятото е време да почистим дома си, да освежим и да внесем ведро настроени. Предлагаме ви няколко начина да направите това с помощта на фън – шуй

Ако има определена част в градината, която се нуждае от енергиен тласък, какво по-добро решение от изкуство на открито? Голата стена е депресираща не само за стаята. Оформете кътче за почивка като закачите картина, която да ви вдъхновява и да радва сърцето ви. Не пренебрегвайте силата на цветовете и енергията, която те носят.

Фонтани

 

Фонтаните, като жизненоважен воден елемент на фън шуй, са сред задължителните за една добра по фън шуй градина. Изберете големина, форма и материал, които пасват най – добре на двора.

Вятърни камбанки

Звънливи при всеки полъх на вятъра, камбанките изразяват същността на фън шуй - вятър и вода, така че е чудесно да ги поставите близо до вода. Потърсете камбанките с най-хармоничен звук и дизайн, направени от качествени материали и има издръжливи, за да се справя добре при всякакви климатични условия.

Светлини

Соларното осветление в градината е най – доброто решение за фън шуй! Можете да избирате  градинско осветление във всички възможни дизайни - от костенурки до цветя - просто съобразете символите за специфичните области на градината.

Статуи

Добър фън шуй в градината означава динамична хармония от звуци, цветове, изображения и движения. И какъв по-добър начин да внесете добра фън шуй енергия, отколкото с красиви градински скулптури?

Ангели, феи, деца, птици, коне и т.н. - изборът е огромен. От вас зависи да определите кой символ ще донесе най-голяма радост.

Хранилка/ къщичка за птици

Във фън шуй птиците се считат за добри пратеници от небето, както и символ на вдъхновение и свобода. Градината без радостните песни на птиците не е пълноценна. Птиците носят добрата енергия – Чи, затова сложете хранилка или къщичка, за да привлечете от чуруликащите приятели!

Място за почивка

Наличието на място за почивка в градината е отлично решение за фън шуй. Тя ви помага да се радвате на тишината и дарява с енергия! В зависимост от размера и дизайна на вашата градина, можете да оформите кът от различни материали и стилове.

Огнище

Един важне елемент на фън шуй – огънят, често липсва в градината. Осигурете светлина и топлина като сложите огнище или външна камина. Уверете се, че избирате най – доброто място и спазвайте изискванията за безопасност.

Лоши фън шуй практики за домаВнесете позитивна енергия в дома
Сподели: