Лоши фън шуй практики за дома

Лоши фън шуй практики за дома

Ако в един дом има много неща, подредени противно на принципите на Фън шуй, отрицателната енергия може да властва в дома ви и да създава постоянно напрежение.

Ако търсите да купите или наемете нов дом, опитайте се да избегнете някои от основните грешки, за да запазите добрия баланс и позитивен дух на дома.

Ето и няколко основни "грешки", които е хубаво да избягвате:

Предната и задната врата са една срещу друга – така добрата енергия лесно ще „избяга“

Стълбите са срещу входната врата – така добрата енергия ще избяга нагоре и първият етаж ще остане без нея

Входната врата е срещу банята – за да не избяга добрата енергия, дръжте вратата винаги затворена, организирайте коридора и банята по принципите на фън шуй

Банята в центъра на дома – спopeд Фън Шyй, чacт oт eнepгиятa нa дoмa изтичa нaвън, зaeднo c изтичaщaтa вoдa в бaнятa. Затова зaтвapяйте ĸaпaĸa нa тoaлeтнaтa чиния, поддържайте крановете в изправност, поддържайте чистота, проветрявайте, сложете цвете, дръжте вpaтa нa бaнятa пocтoяннo зaтвopeнa, нaй-дoбpe e дa пocтaвим eднo eдинcтвeнo гoлямo oглeдaлo нaд мивĸaтa.

Спалнята – тя трябва да бъде разположена възможно най-далеч от входната врата. Леглото ви трябва да се вижда от вратата на спалнята, но да бъде възможно най-далеч от нея. Избягвайте да спите с глава близо до прозореца.

Тъмен коридор – той трябва да бъде добре осветен и при възможност близо до вратата трябва да има ваза с цветя. Не блокирайте входа на своя дом с излишни предмети като връхни дрехи, обувки, аксесоари….

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...