6 начина да преобразите задния двор

6 начина да преобразите задния двор

С по-дълги дни и по-високи температури е време да приведете своята жизнена среда на открито, независимо дали това е малък вътрешен двор или акър земя, във върхова форма. Ако пространството в задния ви двор е виждало по-добри дни, може би е време да му направите така необходимото преобразяване – и ако се чудите откъде да започнете, ние сме там.

Мебели за двора или терасата

През лятото преместете всекидневната си на терасата или още по-добре – в двора! Тези мебели са по дизайн на Мо...

06/01/2016

Мислете за задния си двор като за продължение на вашето жизнено пространство: той трябва да отговаря на нуждите на вашия интериор. Искате ли кът за хранене, където да организирате вечери на открито? Или ще функционира като спокойно убежище, където да се отпуснете?

Дали ще добавите градина, мебели за вътрешен двор или просто няколко осветителни тела ще зависи от размера на вашето пространство, бюджета ви и най-важното от начина ви на живот. За да се възползвате максимално от задния си двор, предлагаме няколко интериорни съвети относно преобразяването на задния двор.

Как да организираме парти в задния двор

Забавление отвънИмате нужда от повече места за сядане? Преместете вътрешните мебели като пейка или столове, извадете ...

11/03/2016

Съсредоточете се върху малките детайли

Мислете за външното пространство по същия начин, както за вътрешното. Дизайнът трябва да е практичен, красив и да отразява вашата личност.

Ако вече имате градински мебели , от които сте доволни, се препоръчва да се съсредоточите върху аксесоарите, за да освежите външния вид. Малките детайли не струват много за актуализиране, но могат да имат голямо естетическо въздействие.

Включете осветлението

Външното осветление е задължително за задни дворове от всички стилове и размери. Закачете лампи или помислите за закупуване на презареждащи се преносими фенери за задния двор. Те са практичен вариант, особено ако ви липсват външни контакти, предлагащи се в различни стилове и размери.

Не забравяйте и за свещите – те са лесен и достъпен начин да добавите топлина и уют.

Добавете лични щрихи

Направи си сам, това е за теб. Ако не се стеснявате от арт проекти, създайте нещо ваше и направете уникална по рода си декорация, които ще добавят усещане за уют към задния ви двор – всичко това без да харчите сериозни пари.

Определете жизнено пространство с килим

Точно както във вашата всекидневна, основната зона за сядане на открито ще се почувства най-завършена, когато е свързана с килим. Купете външен килим, устойчив на атмосферни влияния и петна – такъв, който може да издържи на вятър, дъжд, палещо слънце.

Оживете озеленяването 

Никое външно пространство не би се чувствало завършено без малко озеленяване. Дали ще изберете дървета, храсти, саксийни растения, висящи кошници или дори вертикална градина, зависи от вас.

Разделете пространствоto

Ако имате с голям заден двор, имате късмет, помислете дали да го разделите на няколко удобни за живеене секции. Нямате търпение да приемете приятели и семейство? Определете място за хранене на открито, с маса за хранене и столове, украсени с цветя и свещи. За да поемате чист въздух, докато тренирате, оформете зона за тренировка с постелка за йога или тежести. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...