5 нестандартни идеи за дома с растения

Те имат много лица в един интериор  

297

Растенията имат силата да създадат уникална атмосфера в интериора за всяка стая. Това не означава да превърнете жилището си в зимна градина, а да придадете непринуден чар. Предлагаме ви 5 идеи за това, как нестандартно да включите растенията в интериора.

Домашни растения, които носят късметСложете ги в дома си за щастие и просперитет  

 1. Кът за кафе около дърво

8 растения, които могат да оцелеят в градския апартаментС по – слаба светлина и малко поливане  

Какво ще кажете да пиете чаша кафе под или о – скоро около дърво в стаята? Интересно решение, за което ще ви трябва хубаво голямо дърво в саксия и майстор, който да изработи подобна маса.

2. Голям фикус ще направи стаята стилна

Ако искате в спалнята ви да има усещането за свежестта на лятната градина през цялата година, сложете голям фикус върху скрина и изберете завеси с растителни щампи. Изглежда наистина стилно!

3. Спалня с жив плет 

Има много пълзящи малки растения, които могат да създадат уникална атмосфера във вашата спалня. За това ви трябва специален ландшафтен архитект, но инвестицията си заслужава.

4. Кът за почивка с лиани

Лианите от този вид са много непретенциозни, те растат както на улицата, така и у дома, имат нужда от рядко поливане. Освен това са чудесни, ако ги сложите в ъгъла си за релакс или четене.

5. Дневна-градина

Не ви трябва голяма инвестиция, за да превърнете всекидневната в оазис. Просто изберете растения, които растат бързо от семена и само след една година ще може да се радвате на истинска градина.

15-те най-добри растения за всяка стая в дома виТе пречистват въздуха и внасят атмосфера
Сподели: