Най – креативните легла за детска стая

Направете стаята на детето специална  

3793

Основната и най – важна мебел в една спалня безспорно е леглото. Когато обзавеждаме тази стая неслучайно обръщаме толкова голямо внимание на него – колко широко да бъде, да има ли ракла под него или да бъде повдигнато, колко високо да е. След това и матрака – търсим най – добрия, който да пасва на тялото ни и на начина на спане.

Нова мода: плаващо леглоНовият тренд в интериорния дизайн – плаващите легла, се превръщат в невероятно допълнение към модерната спалня

Когато планираме обаче стаята на детето, дали влагаме толкова много мисъл към детайлите за леглото? Да, обръщаме внимание на местата за съхранение, на къта за игра, на подовете и настилките, но като че леглото остава малко на заден план. А именно то може да зададе тона на стаята и да се превърне в красив акцент.

27 начина да преосмислите предназначението на леглото сиСтандартното не е интересно

Ето защо ви предлагаме няколко идеи за изключително креативни детски легла. Те са в необичайна форма, създадени с мисъл за малките и с любов към техните желания и мечти. Насладете се на тези стаи, в които дори и възрастните ще се почувстваме като деца.

 

Идеи за таблата на леглотоПодредете вашата спалня с етажерки около таблата на леглото. Вижте нашите предложения и изберете подходящото за вас  
Сподели: