Креативни идеи за организиране гардеробa на вашето дете

Креативни идеи за организиране гардеробa на вашето дете

Всеки родител знае, че поддържането на стаята на детето подредена понякога може да бъде невъзможна задача. Хаосът от играчки, дрехи и различни артикули може бързо да завладее пространството и да направи невъзможно откриването на вещите. За щастие, с малко креативност и планиране можете да превърнете дрешника на детето си в организирано и функционално пространство.

11 страхотни тавана за детската стая

Таванът на детската стая не може да бъде бял и обикновен. Направете нещо интересно с него, за да го гледат децата с ...

29/05/2016

Използвайте регулируеми рафтове

Един от най-лесните начини да създадете по-организиран дрешник за вашето дете е да инсталирате регулируеми рафтове. Те могат да бъдат адаптирани, тъй като нуждите на вашето дете се променят с времето. Можете да използвате рафтовете за съхранение на дрехи, обувки и дори цветни кошчета за по-малки предмети като чорапи и бельо.

Идеалната детска стая

Детската стая понякога се превръща в пространство, запълнено от легла, маса и столове. Е, и купища играчки. Но това, ...

10/12/2015

Система за етикетиране

Етикетирането е отлична стратегия, за да улесните децата да намират и прибират нещата си. Можете да използвате цветни етикети или картинки за по-малки деца, които все още не могат да четат. Определете конкретни зони за играчки, книги и дрехи и етикетирайте всяка съответно.

 

Добавете куки за аксесоари

Инсталирайте куки от вътрешната страна на вратата на килера, за да създадете място за окачване на раници, шапки, шалове и други аксесоари. Това ги прави лесно достъпни за вашето дете.

Използвайте прозрачни кутии

Инвестирайте в прозрачни пластмасови кошчета за съхранение, за да организирате играчки, предмети за изкуство и други предмети. Прозрачните кошчета позволяват на вашето дете да вижда какво има вътре, което го прави по-лесно да намери и прибере вещите си. Можете също така да етикетирате за по-прегледен вид.

 

Сложете рафт за обувки

Поставката за обувки или органайзерът са задължителни, за да поддържате обувките на вашето дете в ред. Можете да използвате органайзери над вратата или рафтове за обувки, за да подредите спретнато обувките им. Това ще ви спести търсенето на изгубени чифтове, когато бързате.

Проектирайте кът за книги

За запалените читатели, помислете за превръщането на част от килера в уютно кътче за книги. Поставете малки рафтове или кутии, за да поставите любимите книги на вашето дете. Добавете удобен стол или чанта и ще създадете идеалното място за четене.

 

Разделяй и владей

За да предотвратите разбъркването на дрехите, използвайте прегради за гардероб. Те могат да бъдат особено полезни, ако гардеробът се споделя с брат или сестра. Разделете дрехите им по размер, вид или дори по ден от седмицата, за да опростите сутрешната рутина.

Редувайте сезонни артикули

Възползвайте се максимално от ограниченото пространство в килера, като сменяте дрехите на детето си според сезона. Съхранявайте извънсезонните дрехи в етикетирани кошчета или вакуумно затворени торби. Това гарантира, че гардеробът остава чист и в него има само нещата, от които детето ви се нуждае в момента.

Направете го забавно

Не на последно място, включете детето си в процеса на организиране. Нека изберат забавни, тематични закачалки или цветни кошчета за съхранение. Декорирането на гардероба с техните любими цветове и герои може да го направи специално, персонализирано пространство. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...