Детска стая за близнаци

Детска стая за близнаци

Декорирането на интериора на детска стая е завладяващ процес. А в случай на близнаци – двойно!

11 страхотни тавана за детската стая

Таванът на детската стая не може да бъде бял и обикновен. Направете нещо интересно с него, за да го гледат децата с ...

29/05/2016


1. Когато планирате детска стая за близнаци, трябва да имате предвид, че всяко дете има не само собствено място за спане, но и собствена отделна маса, където може да учи, както и отделен гардероб. Така че се пригответе веднага да закупите двойни артикули. И това се отнася не само за големи мебели, но и за аксесоари - от настолни лампи до чаши за моливи.

2. Двуетажните легла са най-добрият избор за детска стая с две деца. Въпреки това, ако пространството позволява, в стаята могат да се монтират две такива конструкции наведнъж, така че всяко дете да решава за себе си на кой етаж иска да спи.

Идеалната детска стая

Детската стая понякога се превръща в пространство, запълнено от легла, маса и столове. Е, и купища играчки. Но това, ...

10/12/2015

3. Ако пространството на детската стая е малко, трябва да обърнете внимание на повдигнати легла, под които можете да скриете кутии с играчки и неща или да организирате работно място. Различни опции за трансформиране на мебелите също ще спестят място.

4. Стая за близнаци, където леглата са вградени в специални ниши в стената, ще зарадва малчуганите, които мечтаят за собствена отделна "къща".

5. Психолозите казват, че до определена възраст е важно близнаците да са възможно най-близо един до друг. Особено по време на сън. С този подход си струва да покажете нестандартно мислене при оборудването на спални места.

6. Ако имате близнаци от противоположния пол, трябва да разделите стаята на две отделни пространства. Това може да стане с цвят и аксесоари. И ако мястото позволява, инсталирайте плъзгащи се прегради.

7. При проектирането на стая за близнаци, както и всяка друга детска стая, е добре да използвате естествени, екологично чисти материали. 

8. Детската стая за близнаци расте и се променя с децата. И средата, която е била подходяща за деца, вече няма да изглежда интересна за учениците. Най-лесният начин да трансформирате пространството на детската стая е фототапетът. Трябва да ги изберете заедно с децата, не забравяйте да слушате желанията на всеки.

9. Не бива да купувате само едни и същи неща в детската стая за близнаци. Напротив, опитайте се да подчертаете индивидуалността на всяко бебе. На стената, до леглото, можете да напишете името на детето и да поставите рамки с негови снимки, любими играчки или предмети, които говорят за неговите хобита. 

Детска стая за четири деца

Ако сте един от онези родители, които са благословени с четири деца и имате нужда от идея как да ги настаните в една ...

18/09/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...