Как да декорираме на детска стая с ограничен бюджет?

Как да декорираме на детска стая с ограничен бюджет?
Източник: pexels.com

Много е лесно да се увлечете от идеята, че трябва да похарчите цяло състояние за декор и мебели, за да имате красива детска стая , но нека не забравяме, че тя вероятно ще бъде ремонтирана след две или три години. Така че, докато искате да постигнете уютния, божествен външен вид на детската стая, има няколко трика, които трябва да имате предвид, за да поддържате бюджета си под контрол.

15 страхотни дизайна за детска стая с две легла

Ако имате две деца на близка възраст или не разполагате с много място у дома, може би те обитават една стая. От една ...

10/08/2016

Не инвестирайте куп пари в детско креватче

Дизайнерските креватчета са важни но не е необходимо да влагате куп пари. Потърсете бюджетни алтернативи и конвертируеми варианти три в едно, които ще се трансформират в детско легло, когато му дойде времето.

10 очарователни бебешки стаи

Никога не е твърде рано да започнете да възпитавате естетика и стил у вашето дете. Когато имате бебе, разбира се, то ...

24/07/2018

Бъдете минималисти със спалното бельо

Може да е изкушаващо да украсите креватчето на вашето бебе с набор от възглавници и плюшени играчки като облак, но ви трябва само по една от всяка. Придържайте се към спално бельо с красиви шарки и минимален стил, за да декорирате с ограничен бюджет. В този случай по-малкото наистина е повече.

Бъдете внимателни с изкуството

Факторът сладко винаги е победител в декора на детската стая и един от най-добрите начини да го внесете е чрез включване на очарователни произведения на изкуството. Ако по-големите парчета са малко извън бюджета, можете да изберете асортимент от четири по-малки разпечатки.

Използвайте скрина като маса за повиване

Ако имате неизползван скрин, който лежи наоколо, използвайте го като станция за преобличане с двоен режим. Можете също така да потърсите бюджетни алтернативи.

Добавете цвят с боя

Понякога всичко, от което се нуждаете, за да направите акцент в една стая, е да добавите смел цвят към стените. Детската стая ще бъде дръзка с черна стена и креватче, но ако е акцентирана с различни нюанси на розово, ще създаде контраст. Можете също така да изберете нещо по-фино и да боядисате рамките на прозорците и вратите в контрастни цветове. Това е чудесен начин да украсите детска стая с ограничен бюджет.

Минимализмъм

Минимализмът е също толкова шик в детската стая, колкото и във всяка друга стая в дома ви. Поддържайте спалното бельо неутрално, изберете две до четири произведения на изкуството в рамка и намерете изящно осветление. Резултатът е прост, но зашеметяващ. Минималното обаче не означава непременно липса на цвят.

Опитайте декоративни тапети

Тапетът е лесен начин да направите детската стая очарователна, без да се нуждаете от много допълнителен декор (което означава похарчени по-малко пари!). Ако изберете подвижен тапет, който се отлепва и залепва, ще бъде лесно да ремонтирате стаята, когато детето ви порасне и има свои собствени вкусове. С толкова много дизайни и стилове, от които да избирате, е лесно да намерите опция, която да работи за вашата тема.

Поддържайте всичко неутрално

Декорирането в неутрални цветове гарантира, че стаята може да се променя, докато детето ви расте - или ако преместите детето си в друга стая и превърнете детската стая в офис или дневна, неутралния декор означава, че няма да се налага да започвате отначало ремонт. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...