8 начина да държите детската стая подредена

Най – после малко ред  

1425

Миниатюрни парченца Лего. Различни чорапи, пръснати във всички краища на стаята. Мистериозни купища хартия, които всъщност се оказват домашното. Познахте – това е детската стая. Всеки път когато влезете тук си спомняте за онези моменти, в които сте повтаряли на малкото си дете, че е важно да поддържа ред, учихте го да слага нещата си по местата, след като приключи с играта и вярвахте силно, че ще се превърне в подреден и организиран ученик и тийнейджър. Е, явно тези часове на уроци по чистота са забравени в миналото и днес трябва да се примирите с хаоса в стаята.

Не се отчайвайте! Има няколко лесни решения, с които ще научите детето си да бъде малко по – подредено, а стаята по – чиста. Всичко е въпрос на правилните места за съхранение.

Ето няколко идеи:

Закачете – превърнете закачалките в част от интериора и слагайте там дрехата за всеки ден от седмицата. Така няма се налага да ги търсите по пода.

Голяма работна повърхност – вещите за творчество и консумативите заемат много място, но голяма маса дава възможност за спокойна работа на всички деца. Стената превърнете в галерия.

Инкорпорирайте мястото за съхранение с леглото – така ще има повече място за игра

Рафт, който е лесно достъпен – така детето ще може да подрежда по – лесно играчките си

Превърнете празната стена в място за учене – помислете за открити рафтове за повече удобство.

Нов гардероба – празната ниша е идеална за скрин и за съхранение на аксесоари и дрехи.

Кошове – красивите и забавни кошове са удобни и лесни за пълнене с играчки

Вградете – ако разполагате с ниша, помислете за вградени чекмеджета за дребните вещи

Сподели: