Страхотни идеи за организиране на съхранението в банята

Дори за най-малката баня 

453

Може би всяка домакиня ще се съгласи, че в банята никога няма достатъчно място за съхранение на нещата. Всякакви буркани, туби, битова химия от създават усещане за хаос и безредие. За да не се случи това, събрахме 17 страхотни идеи, които да ви помогнат да организирате съхранението във вашата баня.

Топ 10 съвременни дизайни за баняПочерпете идеи

1. Саксии за цветя

10 свежи идеи за банятаВижте десет страхотни идеи за банята

Понякога можете да съберете много интересна система за съхранение от неща, които са напълно неподходящи за това. Пример е рафт със саксии за цветя, предназначени за съхранение на памучни тампони, почистващи препарати, четки за зъби и други малки неща.

2. "Джобчета"

Декоративните "джобове" от керамика ще се впишат идеално в интериора на класическа баня. Те могат да бъдат направени от части от големи саксии за цветя, монтирани на стената и използвани за съхранение на гребени, стилизиращи продукти и инструменти за навиване.

3. Ъглова мивка

Компактната ъглова мивка с рафтове е практично решение за съхранение на препарати и хигиенни продукти в малка баня.

4. Висящо съхранение

Ако не искате да претоварвате интериора с допълнителни шкафове и рафтове, помислете за  окачената решетка, която може да бъде разделена на секции и използвана за съхранение на козметика.

5. Пластмасови рафтове

Ярките компактни пластмасови рафтове са бюджетен начин, който не само ще организира съхранението, но и ще преобрази стените на банята.

6. Органайзер 

Можете сами да направите прекрасен висящ органайзер от стара кърпа, която да окачите на вратата и да използвате за съхранение на четки, душ гелове, гребени и други дребни неща.

7. Телени рафтове

Купете няколко прости телени рафта и ги използвайте за организация под мивката.

8. Пластмасови кошници

 

Ярките пластмасови кошници могат да се превърнат в оригинална система за съхранение.

9. Рафтове и релси 

Не запълвайте пространството на малка баня с масивни шкафове за стена. Вместо това използвайте отворени системи за съхранение: тесни рафтове, магнитни ленти и релси.

10. Нова закачалка

От груб канап и тръби можете да направите оригинална закачалка. Той може да побере няколко малки кърпи за лице, преса за коса и бельо.

11. Скрити шкафчета

Скритите системи за съхранение са идеални за малки пространства. Огледало с разтегателни секции, тесен рафт на колела, монтиран между ваната и пералнята, параван под ваната със сгъваеми панели - всичко това ще направи интериора функционален.

12. Дървени стелажи

 

Дървените детайли изглеждат много красиво в модерния интериор на банята. Ако пространството на вашата баня позволява, инсталирайте висок отворен рафт от дърво.

13. Комбинирани стелажи

Стилен и много практичен рафт, който се състои от затворени шкафове и отворени рафтове. Такава мебели изглежда доста интересно и е подходяща за съхранение на най-различни неща.

14. Шкаф под мивката

Стилен тандем, който се състои от модерна мивка и красив модерен шкаф с осветление.

15. Стойки

Използвайте вътрешността на вратата на шкафа, за да съхранявате щипки, маша или сешоар.

Съвременната баня – лукс, блясък и просторБаните са едни от най-луксозните помещения в дома днес
Сподели: