Топ 10 съвременни дизайни за баня

Топ 10 съвременни дизайни за баня

Градска баня с метро плочки

Плочките от пода до тавана подчертават височината на помещението, докато монохромната цветова схема придава чувство за спокойствие. Можете да придадете на банята си съвременен облик, като подберете бели метро плочки във формата на тухлички.

Синя баня с класически бели аксесоари

Тази баня притежава успокояващо въздействие, благодарение на съчетанието на тъмно синьо и класически бели аксесоари.

Позлатените скулптури и традиционните произведения на изкуството придават на помещението чувство за величественост, докато традиционните аксесоари приземяват.

Бяла баня със позлатена месингова вана

Луксозната баня се състои от блестяща позлатена месингова вана и няколко други елемента в същия тон. Малката масичка позволява на къпещия се да разполага с всичко най-необходимо на една ръка разстояние. Огледалните мебели допълват атмосферата, изпълнена с блясък.

Баня от бетон с цветна табуретка

Тази уникално стилна баня с отделни вана и душ комбинира сурови бетонови стени и женствен кристален полилей. Табуретката изпълва помещението с яркост и цветове.

Съвременна мраморна баня

Голямата вана притегля цялото внимание, когато погледнете тази съвременна баня. Всъщност, тази стая е била основна спалня, но е преправена на баня.

Мраморният под и огледалата от пода до тавана работят заедно, за да създадат една наистина внушително красива баня с истински луксозен вид.

Морскосиня баня с коралов тапет

Направете силно впечатление в банята, като използвате тематичен тапет, който говори сам за себе си. Кораловият дизайн на тапетите и свободностоящата вана, заобиколена от естествени черупки, създават луксозен вид на помещението.

Светлината, влизаща през прозореца на тавана, създава допълнителен зрителен ефект, без да нарушава усещането за лично пространство. А през нощта можете да се наслаждавате на зведното небе.

Бяла баня с бронзова мивка

В една ултра съвременна баня комбинацията между златни аксесоари и бели е напълно адекватна. Оставете всичко останало, като белия моноблог под мивката, непроменени. Така всички останали изделия в банята ще притеглят вниманието към себе си.

Черна баня със стоманена свободностояща вана

Ако искате да придадете на банята си парижски стил, обмислете варианта за боядисана в черно баня. Черните стени спомагат за насочване на вниманието към ваната. Леко очуканата повърхност позволява да се улавят и отразяват светлините.

Монохромна баня с извита вана

Черният камък отново спомага за акцентирането върху самата вана, която е ситуирана в тази елегантна монохромна баня. Рамкирана снимка, която виси над ваната, придава женственост.

Ретро баня с геометричен под

Геометричните фигури винаги ще са на мода. Сложете тематичен под, който да се съчетава и да бъде продължение на цветовете,които сте подбрали за стените. Радиаторът в ретро стил контрастира на цялата останала мебелировка.

Поставяйки основното огледало в банята близо до прозореца, ще си осигурите достатъчно естествена светлина.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...