Цветът на късмета през 2023 г. за различните зодии (част 1)

Цветът на късмета през 2023 г. за различните зодии (част 1)

Искате ли да изберете ярки акценти за интериора? Обърнете се към цветовете, които са благоприятни за вашия зодиакален знак и които ще изпълнят къщата с положителна енергия и благополучие.

Най-подходящите цветове за дома

Според науката фън шуй, всеки цвят внася различна емоция в дома ни. Червеното, например,носи радост, щастие и силно с...

14/02/2016

Овен

Овенът винаги е имал успех в "огнени" цветове - червено, жълто, оранжево, лилаво. За да успокоите заека, ви съветваме да се съсредоточите върху нюансите на моркова. И категорично забравете за зелената гама. За активните Овни този успокояващ цвят може да ги демотивира.

Най-цветните квартали в света

Какво общо имат Старият град на Джайпур, пристанището в Буенос Айрес и кметът на Тирана? Всички те са помогнали за с...

31/01/2016

Телец

Но при Телеца е обратното. След активна година под знака на Тигъра, те имат право на заслужена почивка. За да направи това, Телецът трябва да се обгради с медитация - зелени и изумрудени нюанси. Но по възможност трябва да се избягват агресивните огнени цветове - за да няма ефект на червен флаг пред очите на бика.

 

Близнаци

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Home | Interior | Decoration (@classy___homes)

Астролозите съветват Близнаците да обърнат внимание на жълтото - ще се заредят с нужната енергия и ще се настроят положително. Основното нещо е да изберете правилния нюанс.

Рак

Тази година Раците е добре да се обградят със сини и сребристи нюанси. Но това, от което трябва да се пазят са кафявите цветове, въпреки тяхната гъвкавост в интериора - те ще предизвикат меланхолия и апатия на този знак.

Лъв

Лъвовете също не могат да се страхуват да бъдат себе си - жълти и златни цветове ще пасват цветово - в интериора им. Това е така, защото символът на годината обича богатството и лукса, а дом с ярки и блестящи детайли само ще увеличи богатството. Опасни цветове за избухливите Лъвове са червени нюанси.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Taryn Emerson Interiors (@tarynemersoninteriors)

Дева

За да изпълнят къщата с атмосфера на късмет, Девите просто трябва да чуят призива на природата - добавете към интериора естествени цветове. Листа, дърво, водна повърхност, камък... Девите могат спокойно да използват неутрално зелено, кафяво, синьо и сиво. Но ярките акценти трябва да бъдат запазени за бъдещи идеи.

 

Луксозен апартамент в тъмни цветове

Мрамор, абанос и кожа. Три материала, които са символ на лукс, класа и стил. Предлагаме ви да разгледате един впечатл...

11/08/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...