Цветът на късмета през 2023 г. за различните зодии (част 2)

Цветът на късмета през 2023 г. за различните зодии (част 2)

Предстоящата 2023 година е годината на черния кралски заек. Като всички зайци, той обича сочна прясна храна и ... ярки цветове - виждайки ги в къщата ви, той няма да подмине и да донесе късмет. Има обаче и основни нюанси, с които определено ще зарадвате символа на новата година, това са синьо и черно. Останалите цветове ще зависят от вашата зодия.

Везни

Подобно на Девата, Везните трябва да акцентират на цветове за стабилизиране на душевното състояние и балансиране на емоциите. Астролозите препоръчват този знак да добави небесносини и морски нюанси към интериора.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Straight Ahead Social (@social_media_for_interiors)

 

Скорпион

За да бъде годината продуктивна за Скорпионите, те трябва да се съсредоточат максимално върху себе си и своите дела. Затова ще ви помогне черно и наситено лилаво, гранатов цвят.

 

Стрелец

Заекът особено харесва лилави и мор

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ina Malec-Dorfin (@inamalec)

ски нюанси. За няколко зодии тази година ще бъдат особено щастливи. В частност, тюркоазено и лилаво ще донесе късмет на Стрелците и ще им помогне да реализират своите далечни планове. Но черните и лилавите цветове трябва да се избягват - те ще ги върнат няколко стъпки назад и ще попречат да се концентрират върху основното.

 

Козирог

Спокойно кафяво и всички нюанси на дърво - това ще успокои Козирозите и ще ги изпълни с невероятна сила всеки ден. В същото време не се препоръчва да се обграждат от съседните топли цветове - нито жълто, нито златно, нито оранжево ще заменят сдържаното кафяво и само ще напрегнат Козирозите.

 

Водолей

Водолеите трябва да помислят да заложат на синьо и сребристо. Този знак също ще бъде повлиян благоприятно с ментови, лавандулови нюанси и вечната класика – черното. Такива цветове ще създадат творческа атмосфера и ще вдъхновят мечтателните Водолеи. Но острите червени или жълти тонове могат да докарат до депресия.

 

Риби

Люляк и лилави нюанси са за зодия Риби – те ще настроят родените през март на медитативно състояние и ще ги изпълнят с положителни чувства и жизненост. Не трябва да украсявате дома си с утилитарни цветове като кафяво, каки и черно - такава гама ще заглуши вибрациите на Риби и ще ви извади от продуктивно настроение.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...