Топ 10 на кухненските джаджи, които завладяха сърцата на домакините

Те ще спечелят симпатията на всички любители на готвенето  

1102

Дизайнерите и производителите на кухненски прибори непрекъснато излизат с приспособления, което изненадват любителите на готвенето. От мерителни лъжички с футуристичен дизайн до малък ръчен блендер, вижте кои са най – исканите от домакините джаджи.

Няколко страхотни кухненски джаджиВинаги сте искали такива!

1. Мерителна лъжица

Страхотни джаджи за домаВсяка домакиня си има малки хитринки в кухнята, които превръщат всекидневната работа в удоволствие

Това устройство, подобно на маркер, може да замести цял набор от мерителни лъжици. За да направите това, трябва само да я свиете до необходимия размер. Тя е направена в стил оригами, не заема никакво място и лесно се мие.

2. Диспенсер за масло

Никой не обича да размазва твърдо масло на филията. Затова на помощ идва този диспенсър, с който приготвянето на сандвич вече ще бъде като игра.

3. Кутии за продукти

Удобни малки кутии, в които да слагате нарязаните продукти са умно решение за всяка кухня и не случайно са харесвани от домакините. 

4. Ръчен блендер

Не се налага да пускате робота за малките съставки, които искате да нарежете. Просто сложете в контейнера и дръпнете въженцето.

5. Уред за почистване на риба

Никой не обича да почиства риба, доста мръсна задача е. Но с помощта на този уред за автоматично почистване можете лесно да отделите филетата от кожата и да махнете повечето кости.

6. Лъжица за разбиване

Тази обикновена на пръв поглед лъжица е толкова практична. Просто я свийте и тя няма да заема никакво място.

7. Шейкър за яйца

Това оригинално устройство ще ви позволи да отделяте белтък от жълтъка, бързо да разбиете яйцата за омлет, както и да направите перфектните бъркани яйца.

8. Четка за съдове

С такава четка няма да имате затруднения и за най – упоритите засъхнали остатъци.

9. Дъска за размразяване

При размразяване в микровълновата фурна продуктите губят своята хранителна стойност и за размразяване при стайна температура ще отнеме много време. Тази модерна дъска ще позволи бързото размразяване на желания продукт, защото има висока топлопроводимост. Материалът се нагрява от въздуха и помага за ускоряване размразяването на храната.

10. Точилка за сладки

Фенове на домашно приготвените печива със сигурност ще хареса тази оригинална точилка с триизмерни шарки. С нейна помощ ще направите не само вкусни, но и много красиви бисквитки.

15 технологични джаджи, които ще променят дома виДори да ви изглеждат като уреди от далечното бъдеще, скоро те ще променят начина ни на живот
Сподели: