Най - добрият начин да отоплите дома си

Tesy предлага богат избор от качествени и високоефективни отоплителни уреди

11904

С настъпването на есента и очакването на зимата във всяко домакинство въпросите за начина на отопление идват паралелно с промяната в сезоните. Ако за някого разходът на даден уред е от първостепенно значение, то при други ключов фактор е какъв да е той, за трети водеща е цената и т.н. Изборът на отоплителен уред бива изключително съществен момент, който определено е важен и отговорен, както за семейния уют и бюджет, така и за опазването на околната среда.

Как, обаче, да вземете идеалното за вас решение за отопление? Хубавата новина е, че не се налага да търсите повече, защото една от най-успешните и иновативни български компании у нас – TESY, предлага отоплителни уреди, подходящи за всеки дом и нужди.

Конвекторите са отоплителни уреди, действието на които се основава на естественото движение на въздуха. Принципът на работата на тези отоплители е конвекцията или топлопренасянето чрез движението на въздуха, като студеният въздух слиза надолу, а топлият се издига нагоре. Студеният въздух навлиза през решетката отдолу, вътрешните нагревателни елементи го нагряват до нужната температура, след което по естествен път въздухът излиза от горната страна и се издига нагоре като превръща 100 % от консумираната енергия в топлина. Предимство на конвекторите, е че са енергоспестяващи, практични и високо ефективни. Освен всичко изброено, за пълна сигурност, моделите имат допълнителна защита от прегряване, механизъм против замръзване, както и заключване на клавиатурата за защита на деца.

Електрическите панелни конвектори осигуряват по-бързо затопляне на помещението и по-ниски разходи за електроенергия. TESY  предлага три основни направления в отоплителните уреди - Cloud уреди с управление през Интернет; уреди с електронен терморегулатор и такива с механичен терморегулатор.

Най-новото поколение електрически конвектори от сериите ConvЕco и HeatEco с управление през Интернет могат да бъдат управлявани чрез интернет връзка от компютър през всеки браузър на адрес: mytesy.com или с помощта на мобилно устройство с инсталирано приложение "tesyCloud", от всяка точка на света.

Моделите притежават и специална решетка, осигуряваща скорост на конвективния поток от 1.18м/сек. Конструкцията на тези електрически панелни конвектори гарантира оптимална конвекция: чрез намиране на правилното съотношение между нагревател, обем конвекторна кутия и пространство около нагревателя. Сериите конвектори с електронен терморегулатор притежават т.нар. SMART функции, които пестят електроенергия и улесняват живота на потребителите, а тези с механичен терморегулатор са свободностоящи със здрава метална конструкция. Всички модели от сериите ConvEco и HeatEco, които TESY предлага  имат възможността за използване в бани и влажни помещения. 

TESY предлагат и други видове конвектори с електронно управление, но без Cloud технология, а потребителите могат да избират между свободностоящи и с възможност за монтиране на стена.

Стенният лъчист конвектор на TESY е с електронен термостат и предлага комфорта на лъчистото отопление и възможността за пестене на електроенергия. Той е снабден с PIR сензор, който отчита човешкото присъствие в стаята и спестява електроенергия, тъй като функцията му е да намали мощността на уреда и в последствие да го изключи, в случай, че не отчете присъствие за определен период от време.

Гамата подови лъчисти конвектори  осигуряват топлина благодарение на нагревателния си елемент MICA. Този нагревателен елемент се отличава с голям процент инфрачервено излъчване. Именно то затопля телата на хората и предметите в помещението, които от своя страна затоплят въздуха в него.

Гамата подови електрически конвектори също предлага голям избор от функционални и дизайнерски решения. Леки и удобни за пренасяне, отоплителните уреди осигуряват бързо затопляне на помещението, а през лятото могат да се използват и за вентилация.

Маслените радиатори са сред едни от най-ефективните битови електрически уреди за отопление. TESY ни предлагат две продуктови серии - CC и CB. В зависимост от модела, който изберете, с тях може да отоплявате помещения до 32 кв.м. Маслени радиатори серия CB имат голяма топлоотдаваща площ, нагрвят бързо и са безшумни. Уредите от серия CC имат безопасна повърхностна температура и са подходящ отоплителен уред за семейства с малки деца и домашни любимци. Моделите от СС серията имат иновативна Т-образна форма на реброто, осигуряваща безопасност и по-голямо топлоотдаване. Този тип отоплителни уреди са подходящи за хора с респираторни проблеми и алергии към прах, тъй като не завихрят въздуха по време на работа.

В случай, че сте от тези домакинства, чиято баня също изисква отопление, от TESY предлагат три модела отоплители за баня - стъклен отоплител, кварцова печка и вентилаторна печка. Стъкленият отоплител e изключително луксозен уред за баня, който не само затопля помещението, но и суши хавлии и халати. Снабден е с LED дисплей, седмичен програматор, Soft Touch бутони за управление, както и PIR сензор с таймер за включване и изключване, в зависимост дали има човешко присъствие.

Кварцовата печка е класически отоплителен уред за баня с голямо бързодействие и изключително компактен размер. Разполага с 2 степени на мощност, защита от прегряване и контрол на отоплението.

Вентилаторната печка за баня TESY е нов модел отоплителен уред в гамата. Изключително стилен и надежден, той е снабден със защита от водни пръски IP24, защита срещу замръзване и прегряване. Включвайки и функцията „Отворен прозорец/врата“ и седмичен програматор, вентилаторната печка е изключително икономичен отоплителен уред.

 

 

Сподели: