Магията на подредения малък дом

Намерете потенциал във всяко кътче  

737

Съхранението е една от най-често срещаните „болки“ в обзавеждането на малкия дом. А всеки знае, че когато всяко нещо си има място, тогава и жилището ще изглежда спретнато и чисто.

15 идеи как сами да направим аксесоари за съхранениеАко и вашият дом тъне в бъркотия, тази статия е за вас. Предлагаме ви 15 предложения за направа на аксесоари, с които лесно ще да въведете ред  

Да намерим място в малкото пространство обаче не е невъзможно. Просто трябва да се огледаме и да открием скрития потенциал на всяко кътче.

Ето няколко съвета и идеи, които ще ви бъдат от полза.

20 идейни предложения за съхранениеKлючът към по-компактното и лесно съхранение се крие в някои  прости решене, които може да си направим и сами.

Перфектно съвпадение

Намирането на правилното решение за съхранение започва с мисъл за това какво ще има в стаята. Затворен шкаф, като този създава спокойно пространство и съвпада перфектно с наклона на тавана. 

На масата

Ако пространството е претрупано, помислете за прибиращи се или мобилни мебели и аксесоари.

Скрито или на показ

Всяко празно място е потенциална площ съхранение. Страниците на тази камина позволяват да сложите открити рафтове.

Стъпка по стъпка

Ако имате стълби, не ги пренебрегвайте. Превърнете ги в чекмеджета.

Височина със стил

Всяка стена, без значение на формата е чудесна за запълване с шкафове и рафтове. А този проект е доказателство.

Игра на лего

Какво ще кажете за система за съхранение в коридора, която може да трансформирате според личните си нужди? Идеална за семейства с деца.

Надградете

Подобна система от рафтове е чудесна идея за домашния офис или бюрото на ученика. Гъвкавостта й позволява да персонализирате и подредите по личен вкус.

8 идеи за съхранение в детската стаяЦветни и красиви предложения за всяка детска стая
Сподели: