15 идеи как сами да направим аксесоари за съхранение

15 идеи как сами да направим аксесоари за съхранение

 1. Преобразете огледалото
Това не е ли най-веселото „Добре дошли у дома“, което сте виждали? Предложението е за евтин органайзер, който е боядисан и се превръща в място за съхранение на всички дреболии, които стоят около вратата– ключове, четка за почистване на дрехи, чадър, чанти и други.

2. Плъзгащи се контейнери
Имате празно място под леглото или дивана, но не харесвате пластмасовите органайзери? Тези дървени щайги придават индустриален вид на стаята, а направата им е много лесна – просто добавете колелца и ще имате лесен достъп до багажа си.

3. Платнени кошници
Малко неща са така подходящи за различни неща като платнените кошници – стават за съхранение на одеяла, шалове, плюшени животни или други леки предмети. Ако изберете и десен, който пасва на стаята, ще разполагата с чудесен аксесоар за съхранение.

4. Щайга облечена с плат
Идеалното място за съхранение на детски играчки. Но дори да нямате деца, тези щайги ще ви свършат много добра работа за съхранение на всякакви предмети. И не се притеснявайте – направата им е много лесна.

5. Кутия за чай
Пиете много чай? Съхранението на всички пакетчета чай може да доведе до бъркотия, затова направете си ваша собствена. Това, от което се нуждаете са лепило, хартия за опаковане, бои и обикновена дървена кутия от магазин за хоби аксесоари.

6. Органайзер от кенчета
Изключително сладък и лесен начин да направите органайзер за офиса си. Всичко от което се нуждаете са празни кенчета, боя и…търпение да изсъхнат.

7. Държач за червила
За да направите този шикозен държач за червила, се нуждаете само от медни тръбички и дърво. Сложете толкова тръбички, колкото червила искате да наредите.

8. Висящи кошчета
Тези висящи кошчета са направени от пластмасови контейнерчета от мокри кърпички, закачени на дървена дъска. В тях може да държите всички онези малки дреболии, за които никога няма място. Такива кошчета може да сложите в кухнята, в банята или в работната стая.

9. Място за съхранение на подправките
Ето един красив вариант за съхранение на подправките. Нужни са ви стъклени бурканчета, тел за цветя и пирони. Разбира се не е задължително да слагате само бели подправки, може да направите своя колекция от любимите ви.


10. За кучешките чанти
Идея за любителите на кучета. Торбичките за отпадъците могат да се съхраняват в бутилка от дезинфекциращи кърпички. В случая тази кутийка е боядисана с весели цветове.

11. Тръбички за съхранение на обувки
Tози PVC рафт за обувки е просто гениален. Всичко от което се нуждаете са пластмасови тръби с достатъчно голям диаметър, за да побере обувките ви. Сложете го по дължината на обувката, залепете с лепило за пластмаса и имате стелаж. Може да го увеличавате с допълнителни тръби в зависимост от броя на обувките ви.

12. Място за съхранение на зимните аксесоари
Нуждаете се от ненатрапчиво място за съхранение на зимните принадлежности? Сложете метална кошница за документи на задната част на гардероба и наредете шалове, шапки и ръкавици.

13. Подредете батериите
Батериите винаги се губят. За да избегнете това ги подредете по вид. За целта ви трябват няколко обикновени пластмасови бутилки, които да надпишете.

14. Щайга за книги
Тази идея за съхранение за книги е идеална за детската стая. За целта се нуждаете от една нецяла щайга, която да закачите на стената и да наредите книгите в нея.

15. Taбло за съхранение на пелени
Обикновени свързваме таблото с място за съхранение в кухнята или гаража. В случая сложете табло в детската стая над масата за повиване и закрепете за него телени кошнички, в които да държите пелените.

 

 

 

 

 

 

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...