Как да украсите масата със салфетки

Как да украсите масата със салфетки

Два най-големите зимни празници са съвсем скоро и е време да помислите не само какво да сложите на масата, но и как да я украсите. Предлагаме ви няколко идеи за празнична украса със салфетки.

Как да украсим салфетките за празничната маса

Двата най-големи празника в годината вече са на прага ни. Време е да помислите не само какво да сложите на масата, но...

24/12/2021

Панделки

20 направи си сам празнични декорации

Елха от тиксо за декорация – за целта ви трябва само една бяла стена Висящи звезди за стената Златни боту...

22/11/2016

За да създадете елегантна обстановка на масата за новогодишната нощ, ви трябват само две неща: обикновени ленени или памучни салфетки и декоративна панделка. Сгънете салфетките, поставете приборите върху тях и завържете. Можете също така да добавите няколко свещи или гирлянд за финален щрих.

Камбани

Звънът на камбаните е един от символите на Коледа. Също така с помощта на камбани можете да украсите празничната маса, като ги завържете с панделка към сгъната салфетка. Композицията може да бъде допълнена с клонче от смърч или мащерка.

Растения

Като се има предвид общата тенденция към екология, зеленият декор днес е по-актуален от всякога. Няколко смърчови клонки и шишарки върху салфетки, ще помогнат за създаването на празнично настроение и са в унисон с природата.

Злато

Пръстените за салфетки в златисти нюанси ще придадат лукс и тържественост на празничната трапеза. В допълнение, те се съчетават добре с празничните цветове: бяло, зелено и червено.

Дърво

За да създадете по-спокойна атмосфера на новогодишната вечеря, златните пръстени могат да бъдат заменени с дървени. Те изглеждат много стилно и могат лесно да се използват през цялата година.

Ефектен възел

Ефектна визия на масата може да се създаде без специални декорации. Просто завържете салфетка на възел и поставете пръчка канела, иглолистна клонка или любимото си цвете в центъра.

Венец

Венецът е подходящ не само за украса на входната врата, но и за празничната трапеза. Може да се направи от стръкчета мащерка, а в центъра на венеца да се постави табелка с името на госта.

Нестандартни решения за празничния декор

До Коледа остава много малко време, но е достатъчно, за да направите оригинална и нестандартна украса за дома си. Ето...

05/12/2017
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...