Аспиратори FALMEC - CIRCLE.TECH - революционна система за пречистване на въздуха

Аспиратори FALMEC - CIRCLE.TECH - революционна система за пречистване на въздуха

Иновативната система на гамата абсорбатори Circle.Tech от Falmec интегрират аспирация и филтриране в едно устройство. Тази гениална комбинация позволява максимална ефективност, като същевременно не прави компромис с пространството в кухнята, поставяйки продуктите на италианската компания в челните редици на технологията за пречистване на въздуха.

Аспираторите на Falmec с технология Circle.Tech са хармонична колекция от превъзходство в производителността, елегантни модели със съвременен дизайн и напреднали технологии.

За разлика от традиционните абсорбатори, технологията Circle.Techфилтрира хоризонтално, а не вертикално. Изходящият въздух се пренася през филтриращ модул около двигателя и се разпределя равномерно. Всички продукти в тази гама са проектирани да осветяват не само работната зона, но и да осигурят уютна светлина в стаята за елегантна и гостоприемна кухня.

SophieCircle.Tech от Falmec е модел с отлични характеристики по отношение на капацитета на засмукване, най-добри резултати при филтриране и изключителна тишина. Наистина, балансираното разпределение на изтичащия въздух намалява турбуленцията и шума, произвеждан от работещия аспиратор. Сходни са моделите Dama, Soffio, Materia и Loop чиито дизайн и технология позволяват драстично намаляване на общия размер на уредите, което спестява пространство и допълва елегантността на интериора в кухнята.

Falmec обогатяват тази колекция с нови и необикновени решения, едно от които е модел Spazio. Тази шарнирна система е насочена към разширяване на традиционната концепция на аспиратора, като предлага пълна функционалност, както по отношение на организирането на съдовете за хранене, поставени равномерно върху елегантни стъклени рафтове, така и със своята практичност, включваща напълно оборудвани зони за прибори и електрически контакти и USB портове. Spazio разполага и със зона, посветена на отглеждането на ароматни растения, така че можете да имате истинска домашна градина в кухнята.

Със страхотното си сценично въздействие Levante изненадва със своята моторизирана система Up/Down, която позволява да се регулира на височина според нуждите с помощта на дистанционно управление. Светлинният панел, разположен в долната част на капака, осигурява отлично осветление.

Не на последно място, всички решения на Circle.Tech използват ексклузивния филтър Carbon.Zeo, който съчетава свойствата на активния въглен, задържайки различни видове вещества, чрез привличане на молекулите и асимилирането им вътре и минерал зеолит, абсорбиращ органични съединения и водни пари. Резултатът е не само двойно по-ефективно задържане на миризми в сравнение с класическите филтриращи решения, но и може да продължи до пет години.

За повече информация можете да се обърнете към официалния представител на FALMEC за България - Вето ООД, като посетите фирмените магазините на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас или да разгледате продуктите в сайта - veto.bg.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...