Как да привлечете късмета в дома си в годината на черния воден заек

Как да привлечете късмета в дома си в годината на черния воден заек

Черен воден заек е символ на 2023 г. За разлика от непредсказуемия тигър, предвещава спокойни и благополучни дни. Смята се, че годината под знака на черния воден заек ще бъде обагрена с емоции, отговарящи на характера на това животно. Спокоен, привързан, доброжелателен, той не носи разрушения със себе си. Напротив, заекът ще допринесе за хармонизирането на семейството и приятелството, както и за семейното благополучие.

Домашни растения, които носят късмет

Не е тайна, че растенията имат уникалната способност да помагат на хората по един или друг начин. Независимо дали гов...

30/07/2017

Как да привлечете късмета в дома си в годината на черния воден заек

Цветни решения

Как да окачите подкова за късмет

Монтирането на подкова над врата или стена, за да донесе късмет, е практика, която датира от много отдавна. Тъй като ...

09/06/2022

Заекът не обича суетенето и агресията – както емоционално, така и на ниво възприятия. Така че в дизайна трябва да се избягват животински щампи (зебра, леопард) и ярки крещящи нюанси, особено червени. Но това, към което трябва да се стремите, е стилът на максимално единство с природата. Ето защо за декорация се предпочитат спокойни, неутрални цветове и естествени нюанси на зелено .

"Кът за домашни любимци"

Тъй като котките и зайците обичат природата, но в същото време се чувстват комфортно като опитомени животни, зарадвайте ги със стайни растения и свежи цветя . Това могат да бъдат както цветя в саксия, така и букети във вази.

Максимален комфорт

Не забравяйте да намерите място за уютен кът , където вие и символът на следващата година ще се отпуснете. Това може да бъде "кът" с фотьойл и табуретка за крака  - или диван, пълен с възглавници с меко одеяло и маса, която може да побере голяма чаша ароматен чай. Не забравяйте малки фенери и свещи с флорални и билкови аромати.

 

Символични аксесоари

Годината на Заека е време да извадите великденските си талисмани и да вземете нови. Това са фигурки на зайци, които могат да украсят вашия дизайн и да донесат късмет. В зависимост от вашите желания можете да изберете различни талисмани. Така например бял заек ще помогне за укрепване на семейните отношения (поставете го на перваза на прозореца), а златният ще донесе финансов успех и ще укрепи вашето благополучие. Искате ли голям бизнес пробив? Намерете заек с морков в устата. И ако целта ви е да хармонизирате пространството в къщата и да подобрите времето в къщата, изберете фигура, седнала на задните си крака.

Най-добрите интериорни декорации

Те са идеални както за подарък за любими хора, така и за вас самите - в края на краищата именно тези предмети създават атмосфера на комфорт и блаженство, така обичана от заек и котка.

огледала в красиви рамки ;

свещници и свещи ;

домашен текстил - красиви одеяла , възглавници и калъфки ;

съдове за вода - комплекти чаши , вази за цветя , кани за вода ;

цветя в саксии;

фигурки под формата на котки или зайци.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...