8 идейни начини да използвате закачалките и кукичките

Поддържайте дома си чист и подреден, следвайки няколко съвета  

2123

Ключове, шалове, вратовръзки – това са принадлежности, които може да намерим разхвърляни из цялата къща. А обикновено те са ни много спешни и ни трябват веднага. Ето защо на помощ идват закачалките и кукичките, с които може да решите тези проблеми. Ето няколко идеи за тяхното приложение.

Място за ключове

Не може да си спомните къде сложихте ключовете сутринта? С подобни етикетирани кукички те ще бъдат винаги под ръка. Просто ги монтирайте близо до вратата, за да бъдат максимално удобни.

Органайзер за колани и шалове

Стига сте търсили колана под купищата дрехи. Просто закрепете самозалепващи се кукички на закачалката за дрехи и окачете на тях коланите. Така те ще са винаги под ръка.

Органайзер за кабели

Всички знаем колко неприятни да всички кабели, които се мотаят по земята. Съберете ги и ги прикрепете към стената с помощта  на кукички.

Закачете чашите

За повече място на плота закрепете няколко кукички за долната част на шкафа и закачете чашите. Така ще са на удобно място и няма да пречат.

Място за арт аксесоарите

Ако имате хоби, свързано с подредба на цветна хартия,  панделки, ленти, закачалките са чудесен избор, за да ги организирате.

Място за списаниетоКой е казал, че закачалката е място само за дрехи? Закачете списанието на страницата, до която сте стигнали. Хитро и удобно.

Две в едно

Закачалка или кукичка? Зависи от гледната точка. Обърнете закачалката и я превърнете в кукичка за кърпи, например. Доста артистична при това. 

Сподели: