Страхотни органайзери за мечтан дом

Извинете ни, докато фантазираме за тези 13 напредничави решения за съхранение.

3594

Извинете ни, докато фантазираме за тези 13 напредничави решения за съхранение.

Скрита дъска за гладене

Кой да си представи, че има по-тайно място за държане на гладалната дъска от вътрешната страна на врата. Ето как се случват нещата – чекмеджето се отваря и имате гладална даска. А щом не я използвате, тя изобщо не ви се пречка.

Чекмедже за ножове

Тясно чекмедже възможно най-икономично събира на едно място всички остриета в кухнята! Безопасно и нищо не може да ви убегне от погледа.

Огромен шкаф за съдове

Шокирайте ни и кажете, че този шкаф не ви удивява! Вижте колко много посуда се събира на едно място.

Перфектният остров в кухнята

Със сигурност бледосиньото ви харесва. Най-вълнуващото обаче представлява изпълнението на разнообразни идеи за пълноценно използване на пространството на острова – вижте столовете, рафтовете и т.н.

Чекмеджета за прането

Разделянето на дрехите преди изпирането им е добра идея. Когато имате достатъчно пространство у дома, можете да се възползвате от тези кошове. Дълбоки и достатъчно обемни, те са истинска помощ за домакинята.

Лавици Отвори-Грабни-Затвори

Понякога това, което ни се иска да имаме в кухнята, е едно шкафче на ръка разстояние, в което има всичко!

Филмова библиотека

О, да! Толкова много DVD-та, а толкова малко място. Не и в този случай. Вижте колко хитро е решението. Искате ли го своята къща-мечта? О, да!

Чекмеджета на нивото на пръстите на краката

Това са решения за съхранения на вещи, които не използвате всеки ден. Със сигурност имате някое такова неуредено място у дома, което събира прах и под което постоянно влиза топката на кучето.

Шкафът за кафе

Много е сладко! Да имате собствен шкаф само за кафе! Там има всичко за любителя на топлата напитка.

Умното стълбище

Ако случайно къщата ви мечта е на два етажа, със сигурност ще има стълбище. Ето идея как да се възползвате от пространството, което се оформя под него. Перфектно за тонове вещи!

Шкаф за микровълновата печка

Не знаем дали сте фенове на микровълновата печка, но ако сте такива, ето как и тя, и други уреди в кухнята могат да бъдат идеално скрити от погледа ви.

Офис остров

Защо само кухните да имат остров? Ето идея за офис остров, в който са вградени рафтове. Всичко, което ви трябва в работния процес, е край вас.

Шкафове за храна

Тъй като лукът и картофите не бива да се държат на едно място (защото взаимно стимулират процеса на разлагане), този тип шкафове са идеалното решение. Хлябът пък е защитен в дървена кутия със стъкло.

Сподели: