4 домакински уреда, от които е време да се освободите

За да има място в къщата  

2159

У дома човек е заобиколен от хиляди неща. И не всички от тях са наистина необходими. Някои са интериорни предмети, други просто чакат времето, когато ще ни потрябват. Но сред цялото това разнообразие от джаджи има и такива, които не са необходими вече и заемат място. Освен това те отдавна имат своя модерна алтернатива. Ето четири предмета, от които е време да се освободите.

Най-честите грешки, които съкращават живота на уредите виИ как да ги избегнете

1. Радиото

Как да прикрием уредите в кухнятаОсвободете място на плота

Преди половин век едва ли беше възможно да си представим къща или апартамент без това устройство. Телевизията тогава беше само част от масовото потребление, и именно радиостанциите служеха като основен източник на информация, понякога дори замествайки пресата.

Днес обаче те са демоде и почти няма някой, който да ги слуша. Все пак живеем във века на технологиите и всичко около нас е онлайн и дигитално.

2. Аларма и термометър

Разбира се, няма причина да спорим, че както будилникът, така и стайният или уличният термометър дават полезна информация. Все още искаме да се събудим навреме и да знаем точно как да се облечем според времето.

Но като се има предвид нивото на технологичния прогрес, няма особен смисъл да се използва отделно приспособление за всяка функция. Най – малкото, че всичко това го имаме на смартфона си.

3. Сушилня за дрехи

Преди години сушилката за дрехи беше почти мечтата на всяка домакиня. В крайна сметка е толкова удобно да оставите дрехите да изсъхнат у дома, когато навън е студено или влажно. Но днес в почти всеки дом има сушилня и функцията на сушилката отпада.

 

4. Електрическа метла

Преди време това приспособление за почистване беше много популярно, особено ако имате домашни любимци или малки деца. Но днес технологиите влизат отново и мястото й е заето от робот – прахосмукачка. Тя заема много по – малко място и реално може да почисти докато си почивате или сте на работа.

Как да познаем качеството на електроуредитеТESY ни учи как да "четем" знаците на бойлерите и отоплителните уреди
Сподели: