Как да прикрием уредите в кухнята

Освободете място на плота

7126

Кафе машина, миксер, тостер, блендер, и какви ли още не кухненски уреди са неизменна част от всеки дом. Обикновено ги държим на плота и заемат много място, което може да ни бъде полезно. Как да се справим с всички тези неща, които ползваме ежедневно?

Предлагаме ви няколко идеи за съхранение на малките уреди, с които кухнята ще изглежда чиста и подредена, а плотът ще бъде свободен. 

Ролетни вратички

Те са добра идея, защото може да ги затворите до долу, за да прикриете напълно уредите или да спуснете ролетката частично и да има бегъл поглед към тях.

Отварящи се вратички

Това всъщност са нормални вратички, които се сливат с останалите. Така например зад тях може да държите не само кафе машината, но и чашите, с които да приготвите кафе.

Повдигащи се врати

Подобно на отварящите се, и те се сливат с дизайна на кухнята, но ви пестят място встрани. Много елегантно и хитро решение, с което ще прикриете успешно уредите.

Плъзгащи се вратички

Те ви позволяват да използвате целия потенциал на плота, защото не заемат никакво място при отваряне. Вписва се перфектно във всяка кухня

Изскачащ плот

Този вид пространство за скриване на уредите е малко по – необичайно и изисква повече място под плота. С подобно решение обаче ще използвате целия плот отгоре.

С плъзгаща се табла

Принципът е прост – отваряйки вратичките, излиза табла с уредите, които сте подредили. Така достъпът до тях ще бъде по – лесен. 

Сподели: