14 стилни и практични дизайнерски идеи за дома

Изобретения, които впечатляват 

635

Всеки ден около нас постоянно се появяват нови изобретения, предназначени да направят живота ни много по-удобен. От легло с чекмеджета до магнитен държач за бутилка в хладилника, дори да изглеждат странни за някого, тези неща могат да бъдат и много полезни.

11 изобретения за баня, от които не знаехте, че имате нуждаНо веднъж щом ги пробвате няма да можете без тях

Ето няколко странни, но и доста хитри изобретения.

1. Легло - шкаф

Ново изобретение за дома Сгъваемата спалня Fold Inn разполага с всичко, от което човек има нужда, в това число място за багаж и постелки

Легло с функционална рамка, с голям брой рафтове, е функционална част от модерната спалня. Така отпада необходимостта от нощни шкафчета и скринове.

2. Велосипедна алея

Велосипедна алея с уникално покритие, оборудвана с отопление и осветление. Тези функции ви позволяват безопасно да се движите по пистата през нощта, както и през зимата.

3. Маса – зарядно

Тази хубава малка маса е ярко доказателство, че бъдещето вече е дошло. В допълнение към модерния дизайн, тя е оборудвана с USB порт за зареждане на джаджи и вграден Bluetooth за възпроизвеждане на музика.

4. Чаша

Необичайният дизайн на тази чаша ще ви позволи да отпиете грациозно коктейл, без да използвате сламка. И всичко това, защото сламката е кракът на самата чаша.

5. Дизайнерска маса

Тази маса с класически дървен плот и крак във формата на динозавър е сглобена от детайли на LEGO и е чудесен пример за модерен дизайн на мебели.

6. Хеликоптер легло

Интересно легло, направено във формата на хеликоптер. То ще бъде необичаен детайл в спалнята на детето.

7. Фурна за пица

Обичате ли пица на пещ? Тогава това устройство е специално за вас. Към барбекюто или грила е прикрепена подвижна фурна за пица, което я прави удобна да приготвите любимото си ястие.

8. Прахосмукачка за легло

Това малко устройство ще почисти леглото или всяка друга мебел за няколко минути. Чудесен робот, който е състояние да почисти мебели от прах и бактерии.

9. Магнитен държач

Този магнитен държач за бутилка, който се прикрепя към горния рафт на хладилника, ще спести място и ще предотврати случайно падане на стъклени бутилки или кутии.

10. Нощна лампа

 

Нощната лампа под формата на книга е невероятен аксесоар, който ще се впише във всяка спалня. Когато е затворена, тя изглежда като най-обикновената книга, а когато я отворите, страници и засияват с мека топла светлина.

11. Магнитни закачалки

Минималистична закачалка за дрехи, за закрепването на която не е необходима пръчка, защото се захваща с магнит.

12. Кран

Футуристичен кран, направен във формата на самолет, който ще се превърне в стилен детайл на модерна баня.

13. Сгъваеми бутилки

Ярки бутилки, изработени от плътен силикон, които могат да се сгънат до размера на капака, което ви позволява да ги вземете със себе си, където и да отидете.

14. Скрин

Дизайнерски скрин, който ще помогне на неорганизирани хора да поставят дрехите си на точното място. И всичко това, защото вратата на всяко отделение е направена под формата на конкретно облекло.

10 технологични изобретения, които ще трансформират кухнята виУмната кухня влиза в дома ви
Сподели: