Ето какво казва вашият любим парфюм за личността ви

Ето какво казва вашият любим парфюм за личността ви
Източник: unsplash.com

Знаете ли, че изборът на парфюм може да говори за вашата личност? Според д-р Алън Р. Хърш, основател на Фондацията за лечение и изследване на обонянието и вкуса, който е провел тестове за личността на 18 631 души и е сравнил резултатите с ароматните и вкусови предпочитания на участниците, когато сте на среща, например, можете да помиришете парфюма или одеколона на човека и незабавно да разберете много повече за неговата личност. „Често на първа среща хората се представят фалшиво, като се държат по най-добрия начин и не искат да покажат слабостите си. Но по този начин можете незабавно да разберете по-добре кои са те в действителност.”

6 естествени ароматизатора за банята

Успокояващите аромати ви позволяват да се отпуснете след дълъг ден на работа и са важно допълнение към всяко простран...

03/02/2018

Вижте кои са двойките парфюм-личност, които е най-вероятно да намерите.

Любителите на цитрусовите плодове са лидери

8 начина да придадете на дома си неповторим аромат

Толкова сме загрижени в търсенето на перфектния вид на нашия дом, в постигането на идеалния интериор, че понякога не ...

02/01/2018

Винаги ли поемате отговорността в групови ситуации? Бихте ли се описали като алфа мъж или жена? Ако е така, обзалагаме се, че гравитирате към цитрусови аромати. Това са силни, амбициозни, естествени лидери. Те могат да бъдат разглеждани като доминиращи и агресивни. Но не се притеснявайте, не е срамно да бъдете акула на работа и в любовния си живот. Просто се уверете, че не изглеждате прекалено кисели, когато не постигнете желания резултат.

Розата е за предпазливите

Хората, които харесват аромата на роза са интроспективни и са чувствителни към нуждите на другите. Те са склонни да претеглят всички възможности, преди да направят избор. Контролът на импулсите никога не е бил проблем за тях, тъй като по природа сте предпазливи и внимателни. Отделят време да обмислите решенията си, вместо просто да се гмурнете направо в действието.

Почитателите на лавандулата стават страхотни приятели

Ако обичате да носите продукти с аромат на лавандула, явно имате огромна, сплотена мрежа от приятели. Хората, които предпочитат лавандула, работят добре в групи. Когато става дума за най-близките ви приятели, вие сте единственият човек, който никога не пропуска да ги изненада на рождените им дни и може да се разчита, че винаги ще дадете всичко от себе си, за да развеселите някого в труден момент.

Ванилията е за тези, които мразят скуката

Хората, които харесват ванилия, са живи, енергични, животът на купона. Обичат да танцувате, да пият, да се срещате с нови хора и да общувате в оживена атмосфера. Да си останат у дома през уикенда не е добра идея, тъй като бихте предпочели нощния живот.

Носещите сандалово дърво имат високи постижения

Ако гравитирате към сандаловото дърво, сте пълен перфекционист и най-големият си критик през целия си живот. Но докато да бъдеш толкова строг към себе си е изтощително, тази черта ви е довела до мястото, където си днес. Вашата личност тип А ви е помогнала да се отличите в академичните среди, леката атлетика и кариерата.

Феновете на плодовия аромат са мрачни

Представяхме си, че хората, които носят плодови парфюми, ще бъдат толкова сладки, колкото ароматът на ягоди на врата им - но очевидно сме се заблудили. Те са склонни да бъдат по-раздразнителни, капризни и песимистични.

Модните маниаци не могат да се наситят на кокос

Любителите на кокосовия орех са най-стилната и модна група от всички тях. Те са с безупречни тоалети, обичат да носят скъпи бижута. Те са авторитетни лидери, които поемат отговорността в ситуации. Освен това са чувствителни към критика.

Любителите на лен са привлечени от предизвикателства

Ако харесвате аромат на лен (явно харесвате физически и психически предизвикателства. Любителите на аромата са склонни да бъдат самоуверени, интуитивни, целенасочени и държат нещата винаги под контрол.

Феновете на жасмин са диви

Почитателите на жасмина жадуват за новости и се наслаждават на нови и вълнуващи приключения. Те са провокативни и могат да се смятат за купонджии, които се наслаждават на доброто прекарване. Те обичат да стояте навън, докато слънцето изгрее, да се озовавате на неочаквани места, обичат да танцуват и изобщо не им пука какво мислят хората за вас или начина, по който се обличат. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...