6 естествени ароматизатора за банята

Добавете приятен аромат като използвате естествени съставки като билки и плод...

1532

Успокояващите аромати ви позволяват да се отпуснете след дълъг ден на работа и са важно допълнение към всяко пространство. Използвайте тези шест естествени съставки, за да създадете собствени аромати за баня.

Босилек

Той изчиства ума от тревогите, помага ви да се фокусирате и концентрирате и повдига   настроението на всеки, който страда от депресия, безсъние и стрес. Смесете четири супени лъжици сух босилек с етерично масло от лимон, за да създадете успокояваща миризма в банята.

Лайка

Лайката отпуска и облекчава тревожността, напрежението и безсънието. Това е добре за хиперактивните деца, крехките и възрастните хора. Смесете лайка със сода за хляб, за да придадете освежаваща миризма в стаята си.

Евкалипт

Евкалиптът е етерично масло, което успокоява емоциите. Направете дезодориращ спрей като смесите дестилирана вода, сода за хляб и евкалиптно масло.

Сода за хляб

Тя служи като добър дезодорант за вашата баня. Просто смесете половин чаша сода за хляб с половин чаша вода и капка етерично масло, за да създадете свой аромат.

Тамян

Тамянът придава на стаята азиатска атмосфера, така че да го запалете по време на медитация или просто да изпълните стаята си с успокояващ аромат.

Сподели: