Съхранение в спалнята: идеи и решения

Съхранение в спалнята: идеи и решения

Планирате да закупите нов гардероб, мечтаете за дрешник или търсите място за съхранение на дребни предмети? Нашите съвети ще ви помогнат да организирате съхранение в спалня от всякакъв размер!

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

Съхранение в таблата на леглотоСвободното пространство около леглото може (и трябва!) да се използва максимално функционално. Например, оборудвайте просторни и стилни системи за съхранение на главата за всеки вкус - от отворени рафтове до високи шкафове от пода до тавана.

Вана в спалнята

Кой казва, че ваната трябва да бъде само в банята? Добавете уют и стил, като монтирате вана в спалнята си. За някои...

11/01/2016

Легло на подиумКато опция можете да поставите леглото на подиум и да направите допълнително легло в него (опция за спалнята за гости), или големи кутии за съхранение.

Тесен шкаф-"моливник"Имате твърде малка спалня и няма място за голям гардероб? Можете да поставите тесен дълъг гардероб в главата на леглото, „моливник“ за дрехи и да поставите малки неща, които не използвате твърде често на горните рафтове. Комбинацията от затворени модули с отворени рафтове визуално ще облекчи дизайна и няма да окаже психологически натиск върху вас, когато лежите на леглото.

Вградени гардероби от стена до стенаВградените системи за съхранение са едно от най-разпространените решения за съхранение на спални. Те позволяват да поръчате шкафове за размера и конфигурацията на стаята. Разположени по протежение на стената отстрани или срещу леглото, те не „изяждат“ пространството, но благодарение на лаконичния си дизайн и неутралните нюанси могат да станат напълно невидими. Тази опция е еднакво подходяща както за собствениците на големи спални, така и за малки.

Гардероб с огледални врати

За да увеличите визуално пространството на малка спалня, използвайте добрите стари огледала. Например вратите на шкафовете могат да бъдат направени огледални - така пространството ще изглежда по-голямо и по-светло.

Гардероб зад завесаОригинално решение за спалнята е гардероб зад завеса. Това решение изглежда „по-меко“, по-динамично и визуално по-леко от шкафове със слепи врати.

Пълноценна съблекалняВ голяма спалня е по-добре да оборудвате пълноценна съблекалня - с гардероби и компактен "остров" за съхранение на обувки, чанти, шапки и аксесоари.

 

Спалнята може и да е кръгла

Ако искате да придадете на спалнята си по-изтънчен и стилен външен вид, значи трябва да замените обичайното правоъгъл...

22/11/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...