Предмети, които не трябва да държите в спалнята си

Предмети, които не трябва да държите в спалнята си

Всяка една спалня е специална. Тя е място на спокойствието, уединението и трябва да носи само и единствено релакс. А за да бъде такава, са необходими неутрални цветове, удобство, подредено прострабнство и по възможност – без електроника. Спалнята е предимно за спане, така че оставете постелката за йога, китарата, провокиращото мисли изкуство, стоките за домашни любимци или разсейващата техника за други стаи.

Как да извлечем максималното от къща с една спалня?

Едно американско семейство показва живее в къща с една спалня, при това уютно и стилно. Семейството е 4-членно, а до...

29/02/2016

Вижте някои от най-добрите съвети за създаване на спалня, която не само ще харесате, но и ще можете да се насладите на сладък сън.

Без разхвърляни дрехи и оборудване за фитнес

Спалните на богатите

По време на снимките на документалния филм „Тайният живот на супер богатите“ от CNBC се натъкват на доста...

21/12/2015

Избягвайте да претрупвате повърхности или столове с дрехи. Спалнята трябва да е спокойна и отпускаща, място, където наистина можете да презаредите и рестартирате.

Без офис техника

Има определени неща, които просто не принадлежат към спалните като принтери, телефони или офис оборудване. Когато създавате пространство, което трябва да бъде релаксиращо и бягство от ежедневието, нека бъде такова.

Без ламелни щори

Заложете на хубави и плътни завеси, инвестирайте в блекаут.

Без визуален безпорядък

Спалните трябва да се чувстват успокояващи и релаксиращи, така че премахнете възможно най-много визуално безпорядък. Семпло обзавеждане, малко произведение на изкуството и монотонно спално бельо продължават спокойния вид.

Без телефони и телевизори

С всички разсейващи елементи в днешния свят, една спалня трябва да бъде зона за декомпресия и следователно зона без технологии. Въпреки че може да се наложи да държите телефона си до леглото, ако е възможно, махнете телевизора, преместете зарядното в друга стая и почистете техническата бъркотия. Позволете на мозъка си да се отпусне, заложете на книги, семейни снимки и предмети, които ви носят комфорт, а не стрес.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...