5 успокояващи нюанса за стените в спалнята

5 успокояващи нюанса за стените в спалнята

Мечтателни пастели, уютни неутрални, релаксиращи синьо-зелени -  кои са най-добрите нюанси, които да ви помогнат да заспите бързо и да спите добре? Истината е, че няма нито една правилна препоръка за избор на цвят: някои забравят за стреса в светъл интериор, други моментално заспиват в стаи, декорирани в дълбоки, тъмни цветове. Ето няколко печеливши решения, които насърчават релаксацията и са включени в топ на най-модерните нюанси на тази година. Сигурни сме, че една от тях е вашата тайна за спокоен и здрав сън.

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

1. Топла охра

Колкото и сдържана да изглежда охрата, този естествен и ненатрапчив нюанс е привлекателен сам по себе си. Има невероятна способност нежно да "заземява", умиротворява и създава атмосфера в интериора. Винаги можете да разредите естественото настроение с помощта на графични детайли: черните акценти ще добавят елегантност и модерен, модерен звук към интериора.

Не дръжте тези неща в спалнята

Спалнята е онази част от дома ви, в която трябва да се отпуснете и да се чувствате максимално добре, за да може да им...

18/11/2015

2. Деликатен аквамарин

Меките синьо-зелени тонове напомнят за морето и успокояват, а през летния сезон изпълват интериора с приятна прохлада и свежест. Не е изненада, че жизнеността на аквамаринените нюанси прави спалнята идеалното място за почивка. Мебелите и декорите, изработени от естествени материали, като ратан, както и спално бельо от лен или памук, ще помогнат за засилване на този ефект.

3. Теракота

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Daisy and Charlie ???? (@our.new.castle)

Теракотено червеният нюанс не по-малко от небесно синьото излъчва спокойствие и доброжелателност. Това е идеален избор за декориране на спалня.  Ако в стаята няма достатъчно естествена светлина, опитайте да съчетаете с фин френски сив оттенък, за да добавите въздух и измерение към интериора, но избягвайте ярките контрасти.

4. Прахово розово

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Creative Architecture & Design (@cadlohardaga)

Прашно розовото е поетична алтернатива на омразните бежови тонове. Той отдавна спечели вниманието на дизайнерите, но тази година е на пиедестал - сиво-розовият нюанс успокоява нервната система и насърчава здравия сън.

5. Индиго

Няма по-добра сянка за охлаждане и успокояване на ума след натоварен ден от бездънното индиго. Цветът стои безупречно както на стените, така и на тавана, превръщайки стаята в своеобразен уютен кът, в който няма място за грижи и напрежение. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...