Защо да създадете спалня в розово и сиво?

Защо да създадете спалня в розово и сиво?

Планирате да преобразите спалнята си ? Помислете за розова и сива цветова схема. Розово и сиво е прекрасна цветова комбинация, която работи прекрасно заедно, за да създаде спокойна, изискана цветова схема. Въпреки че сивите интериори винаги са били популярен избор за спалните на много хора, експерти по дизайн и интериорни дизайнери смятат, че  включването на розово добавя топлина към всяка сива спалня.

Декорация с розов акцент

Розовото в интериорния дизайн обикновено се асоциира с момичешка детска стая и по – рядко за стаята на жена. Ис...

25/07/2016
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Farrow & Ball (@farrowandball)

Виждайки, че розовото има много нюанси, ако тоновете са правилно съчетани се превръща в чудесен вариант за семейна спалня.

3 причини да вкарате бледорозово в дома

Вече мина времето, в което бледо розовият цвят се свързваше само с тоалета на бебето или с балетен рецитал. Днес този...

30/06/2016

Ако искате да боядисате спалнята си в розово и планирате да оборудвате със сиви мебели, заложете на най-меките розови нюанси, за да постигнете ефект на релаксация и нежно спокойствие.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Farrow & Ball (@farrowandball)

Изборът на свежо розово е чудесен избор, когато планирате да боядисате спалнята си и ви предлагаме да потърсите нюанс, за който знаете, че ще бъде вечен и достатъчно деликатен, за да бъде лесно декориран с модерни мебели.

Или пък може да искате да боядисате спалнята си в сиво и да добавите розови мебели. Описван като ултра-универсален неутрален, цветът може лесно да създаде различни настроения в спалнята в зависимост от неговата сила и топлина на нюанса.

Ако просто търсите алтернатива на белите стени в спалнята си, предлагаме да изберете по-светъл сив нюанс, тъй като той веднага ще придаде на спалнята ви ненатрапчиво и луксозно усещане.

 

Като алтернатива, защо просто не добавите малко розово или сиво обзавеждане като начало, така че да можете да развиете спалнята си и да експериментирате с розова и сива цветова схема.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...