Може ли да промените спалнята си почти без пари?

Може ли да промените спалнята си почти без пари?
Източник: pixabay.com

Като място, в което можете да се отпуснете след дълъг ден, спалнята е онази стая, която трябва да бъде уютна, комфортна и да предлага успокояваща атмосфера. Наред с това малки промени от време на време ще внесат свежест и атмосфера. Всичко, от което се нуждаете, е малко въображение, творчество и неголям бюджет.

Трябва ти място в спалнята? Ето няколко идеи

В спалнята мястото никога не достига. Имаме завивки, дрехи и други малки принадлежности за съхранение. Ето няколко х...

13/02/2016

Махнете всичко излишно

Най-важната стъпка към комфортната стая е да премахването всички излишни вещи. Тъй като се предполага, че трябва да спокойно място, в нея не трябва да има много неща. Съберете всичко, което в момента не ви е необходимо и го изхвърлете или подарете. За целта може  да използвате и хубави кутии за съхранение, които ще бъдат като декор на помещения.

Уют и комфорт в малката спалня

Предстои ви да се нанасете в малък апартамент, в който спалното помещение е също така малко? Таите ли надежда, че ще ...

22/12/2015

Добавете ново спално бельо

Ако искате бърз и евтин начин да добавите стил, заменете старите чаршафи. Сложете цветни и свежи модели, които ще променят вида.

Не забравяйте декоративните възглавници

Няма да повярвате, че едно просто нещо, като възглавницата, може да промени стаята. Смесването на различни цветове и шарки ще добави свежест на леглото. Не слагайте повече от 3-4 броя.

Личен стил

За да персонализирате стаята и придадете индивидуалност на помещението, добавете личен проект - лампа, възглавница, картина или галерия на стената, са само част от предложенията за личен почерк, който може да оставите.

Пренаредете мебелите

Този прост, но ефективен метод винаги работи. Разместването на мебелите ще придаде нов вид в спалнята ви и няма да ви струва нищо. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...