Малка спалня? Имаме решение!

Малка спалня? Имаме решение!
Източник: unsplash.com

Aко имате малка спалня и се чудите как да намерите място за гардероб, рафтове за книги и дори работно място, ето няколко съвета.

Как да извлечем максималното от къща с една спалня?

Едно американско семейство показва живее в къща с една спалня, при това уютно и стилно. Семейството е 4-членно, а до...

29/02/2016

Система за съхранение на легло

В спалнята не можете да правите без просторен гардероб. Но какво да правя, има ограничена площ на стаята? Най-популярното решение е да поставите системи за съхранение до леглото. Така шкафовете няма да затрупват пространството и всичко, от което се нуждаете, ще бъде под ръка.

Не дръжте тези неща в спалнята

Спалнята е онази част от дома ви, в която трябва да се отпуснете и да се чувствате максимално добре, за да може да им...

18/11/2015

Вградени гардероби

Друго страхотно решение за малка спалня е вграденото място за съхранение. Шкаф, разположен в ниша, няма да заема много място и ако боядисате фасадите в цвета на стените, той ще стане почти невидим.

 

Отворени рафтове

Отворените рафтове ще помогнат не само за създаване на допълнително място за съхранение, но и ще направят спалнята по-уютна. На рафтовете можете да подредите любимите си книги, саксии, фигурки и семейни снимки.

Работно място до леглото

По време на пандемията мнозина трябваше да преминат към дистанционна работа и стана ясно, че домашният офис не е лукс, а необходимост. Работна зона може да бъде организирана дори в малка спалня, като поставите сгъваема маса до леглото.

 

Ниша с маса

Друг начин да организирате домашен офис в малка спалня е да поставите маса в ниша между шкафовете. Също така работното място може да бъде допълнено с рафтове и чекмеджета за хартия, книги и канцеларски материали.

Място за съхранение под леглото

За да поберете всичко необходимо в спалнята и в същото време да спестите полезни квадратни метри, можете да помислите за леглото с място за съхранение под него.

Табла с рафтове

Шкафовете и рафтовете никога не са излишни, особено в спалнята. Таблата с място за съхранение е чудесна за чаршафи, възглавници, одеяла, книги, списания и други неща от първа необходимост.

 

Снимки: Unsplash

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...