Къде да поставите леглото

Къде да поставите леглото

Прекарваме почти една трета от живота си в сън, така че изборът на удобно легло и намирането на правилното място за него е много важно. Предлагаме седем варианта за разположение на леглото, сред които можете да намерите такова, което подхожда на вашата спалня

Най-технологичното легло в света

Щатската компания Sleep Number представи последния си модел легло x12, определяно като "най-технологичното легло в св...

23/10/2015

Табла до стената

Таблата до стената е най-често срещаният начин за позициониране на леглото. Така по-голямата част от спалнята остава свободна, а зоната за спане може да бъде подчертана с меки панели и контрастен нюанс.

Идеи за таблата на леглото

Висока подредба За този вариянт използвайте готови модулни мебели, които може да подредите по височината на стенат...

13/03/2020

В ъгъла

Поставяйки леглото в ъгъла на стаята, ще освободите място около него, където можете да поставите допълнителни системи за съхранение. Освен това стените от всяка страна ще ви помогнат да създадете усещането за сигурност, необходимо за спокоен сън.

 

В центъра на стаята

Направете леглото основен герой на интериора, като го поставите в центъра на спалнята. Допълнете композицията с нощни шкафчета и стилна пейка.

Срещу прозореца

Искате ли да се събуждате всеки ден от слънчевите лъчи, нежно затоплящи лицето ви, или от потока свеж утринен въздух? Поставете леглото си пред прозореца!

 

На подиум

Легло подиум  е чудесна идея за малки спални. По този начин можете да създадете допълнително място за съхранение, без да претрупвате пространството.

 

В ниша

Легло в ниша също е добро решение за създаване на уютно пространство за релакс, където можете да се скриете от ежедневните грижи и суматохата. За да засилите този ефект, оградете мястото за спане със завеса или параван.

 

Табла към прозорец

Опитайте да поставите леглото си под прозореца, за да се насладите на гледката към звездното небе преди лягане, а на сутринта да се събудите с първите слънчеви лъчи.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...