Ето как да преобразите спалнята, без да харчите пари

Ето как да преобразите спалнята, без да харчите пари
Източник: unsplash.com

Спалнята е любимото място, където можем да се отпуснем след дълъг ден. Но само ако е уютна, комфортна и предлага успокояваща атмосфера. Ето защо дори и малки промени от време на време внасят свежест и атмосфера. Всичко, от което се нуждаете, е малко въображение, творчество и неголям бюджет.

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

Вижте няколко идеи, които ще ви бъдат от полза.

Отървете се от ненужните неща

Шест растения в спалнята за по-добър сън

Домашните растения пречистват въздуха, снабдяват го с кислород и правят дома по-цветен. Правилно подбраните растения ...

15/11/2015

Най-важната стъпка към комфортната стая е да премахването всички излишни вещи, особено видимите. Тъй като спалнята се предполага, че трябва да бъде спокойно място, в нея не трябва да има много неща. Съберете всичко, което в момента не ви е необходимо и го изхвърлете или подарете. За целта може  да използвате и хубави кутии за съхранение, които ще бъдат като декор на помещения.

 Нови чаршафи

 Ако искате бърз и евтин начин да добавите стил, заменете старите чаршафи. Сложете цветни и свежи модели, които ще променят вида на стаята. Ако досега сте били със светли, помислете за по  - тъмни цветове за повече драматизъм.

Декоративни възглавници

Няма да повярвате, че едно просто нещо, като възглавницата, може да промени стаята. Смесването на различни цветове и шарки ще добави свежест на леглото. Не превалявайте с броя на възглавниците обаче. Не повече от 4 – 5 за голямо легло са напълно достатъчни.

Направи си сам проекти

Създаването на собствен декор на спалнята е най-добрата идея, за да придадете индивидуалност на помещението. Помислете какво може да направите , вместо да го купите – лампа, възглавница, картина или галерия на стената, да само част от предложенията за личен почерк, който може да оставите.

Пренаредете мебелите

Този прост, но ефективен метод винаги работи. Преместването на мебелите на друго място ще придаде нов вид в спалнята ви. Няма да ви струва нищо, но това ще я преобрази. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...