Акцентна стена в спалнята

Направете я различна и запомняща се

297

Спалнята не е само място за сън. И тя, подобно на всички останали стаи в дома, трябва да има своя  индивидуалност и да носи специално излъчване. А това може да стане най – лесно с акцентна стена, която да грабва вниманието и да създава интерес в стаята. Ярки орнаменти, флорални щампи, релефни текстури - вижте най-интересните идеи за декориране на акцентна стена в спалнята

6 прости, но ефективни идеи за стенатаЕто това е промяна, само с няколко лесни стъпки ще придадете на скучната стена нова визия  

Боя

15 идеи как да аранжирате рамките на стенатаПокажете най-ценните си спомени по оригинален и творчески начин

Най-лесният начин да актуализирате интериора е да боядисате стените в нов цвят. Но за да направите спалнята наистина уникална, може не само да изберете смел нюанс, но и да създадете геометричен модел.

 

Естествени мотиви

Вашата спалня може да има всякаква визия - от лавандулови полета до джунгла или голям град. Трябва само да изберете тапет и да го залепите върху една от стените. Подобно решение ще помогне за визуално разширяване на границите на пространството.

Деликатен акварел

Ако пейзажите не са за вас, изберете тапети с по-фини шарки, например с акварелен ефект. Измитите цветове и необичайната текстура ще направят атмосферата в спалнята по-мека и комфортна. Това решение органично ще се впише в интериора в стил бохо.

Изкуство

Вдигнете нивото на спалнята с произведение на изкуството - XXL снимка, стенопис, скулптура или живопис - и я направете главен герой на интериора, като създадете жив фон.

Флорални щампи

Искате ли да заспивате всяка вечер в английската градина? Украсете една от стените на спалнята с флорален тапет . За да подобрите ефекта, изберете затъмняващи завеси.

Стенни панели

Ако не харесвате живите цветове и смелите щампи, можете да добавите текстура към интериора. За да направите стената да се откроява само със своята текстура, по-добре е да я боядисате в същия нюанс като останалата част от стаята.

 

Идеи за галерия на стената у домаПридайте различен облик на стените
Сподели: