6 прости, но ефективни идеи за стената

6 прости, но ефективни идеи за стената

Нови дрехи за стената

Черно-белите снимки нямат цвят? Напротив! Ако заложите на цветни рамки всичко се променя. Цветове като прасковено, жълто или червено придват акцент на стената. Ефектът ще е още по-голям ако се спрете на рамки с различна големина и ги разположите асиметричнo.

Златен дъжд

Какъв блясък за спалнята. За да придадете ефект на стената над леглото, облепете със златисти декоративни точки.

Всичко на дъската

Дори и бялата малка стена може да бъде различна. С помощта на коркова дъска. Закачете дъска с размери 100 х 50 х 1 см на стената така, че да бъде на височина 1,50 м. от земята. Оцветете 1/3 от дъската с боя в прасковено и декорирайте.

Нещата нависоко

Стенните рафтове  правят от всяка скучна произведение на изкуството. Дали книги, картини или сувернири, те попадат в светлините на прожекторите. За да имате наистина забележителна стена, заложете на модерни конзоли или рафтове в ярки цветове.

Тапицерия за стена

Едно уютно място за почивка на лежанка. Как да стане още по-приятно? Тапицирайте стената, за да придадете атмосфера и да превърнете почивката в истинско удоволствие.

Фини закачалки

Мебели в коридора. Да, но ако мястото е ограничено? Ето идея за закачалки за антрето – от кожа или здрав плат, които да закрепите за стената. От тавана пуснете две халки и закачете тръба, на която може да наредите закачалки. Така имате място за всички дрехи, и достатъчно пространство в коридора. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...