7 предмета, които не трябва да имате в спалнята си

7 предмета, които не трябва да имате в спалнята си

Вашата спалня трябва да бъде светилище. Това означава привлекателни, неутрални (или смели и шарени, ако това е вашият вкус) цветове, без бъркотия и без телефон. Спалнята е място за сън, така че оставете постелката за йога, китарата, провокиращото мисли изкуство или разсейващата техника за други стаи.

Уют и комфорт в малката спалня

Предстои ви да се нанасете в малък апартамент, в който спалното помещение е също така малко? Таите ли надежда, че ще ...

22/12/2015

Ето най-добри съвети за създаване на спалня, която не само ще харесате, но и в която ще можете да се насладите на сладък сън.

Разхвърляни дрехи и оборудване за фитнес

Идеи за спалня: 7 допълнителни функции на таблата

  Таблата на леглото има функция не само да предпазва стената зад леглото. Реално тя може да има още много функ...

22/10/2021

Избягвайте да натрупвате повърхности или столове с дрехи. Спалнята трябва да е спокойна, приветлива и подредена - място, където наистина можете да презаредите и рестартирате.

Офис техника

Има определени неща, чието място не принадлежи към спалните -  като принтери, шредери или офис оборудване. Когато създавате пространство, което трябва да бъде релаксиращо и бягство от изискванията на работата, усилията и задачите, е важно да обмислите внимателно какво да запазите и какво да намалите.

Визуален безпорядък

Семпло обзавеждане, малко произведение на изкуството и монотонно спално бельо продължават спокойния вид.

Твърде много рафтове

Изберете няколко неща, които ви карат да се усмихвате като снимки или спомени, които да поставите на рафтовете и задават тон за добър нощен сън.

 

Телефони и телевизори

С всички разсейвания в света днес, вашата спалня трябва да бъде зона без технологии. Дори да се наложи да държите телефона до леглото, ако е възможно, махнете телевизора, преместете зареждането в друга стая и почистете техническата бъркотия. Позволете на мозъка да се отпусне, сложете книги, семейни снимки и предмети, които ви носят комфорт, а не стрес.

Обикновени щори

Скучните ламелни щори от пода до тавана, които всички несъмнено сме срещали в апартаментите под наем, нямат място в спалнята. Вместо това изберете персонализирани римски или венециански.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...