Идеи за спалня: 7 допълнителни функции на таблата

Идеи за спалня: 7 допълнителни функции на таблата

 

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

Таблата на леглото има функция не само да предпазва стената зад леглото. Реално тя може да има още много функции. И ако се чудите какви са те- ето няколко идеи:

Мини бюро

Как да съхраним вещите си в спалнята

Ако не разполагате с достатъчно място за съхранение на вещите си, то можете да пригодите за това мебелите в спалнята....

10/03/2020

Миналогодишният локдаун показа, че наличието на работно място у дома е задължително. Ако нямате възможност да организирате пълноценно такова, може да направите място за домашен офис в спалнята. Работният плот може да бъде интегриран директно в главата на леглото.

Разделител 

Таблата е ефективен инструмент за зониране. Например, може да се използва за отделяне на спалнята от банята. За допълнителна поверителност допълнете таблата със стъклена преграда, висока до тавана.

Три в едно 

В допълнение към преградата, разделяща зоната на спалнята от кухнята, таблата може да служи и като рафт за книги и да се използва като нощно шкафче. Освен това в таблата могат да бъдат вградени допълнителни лампи.

Легло без табла

За да използвате ефективно всеки сантиметър от площта, можете да се откажете от таблата и да я ползвате като преграда.

 

Гардеробна

Стъклена преграда в главата на леглото ще ви помогне да ограничите пространството между спалнята и съблекалнята. В същото време прозрачното стъкло не блокира слънчевите лъчи, създавайки равномерно разсеяно осветление в цялата стая.

Табла с място за съхранение

Това е чудесно решение за малка спалня. Гардероби могат да се поставят и от двете страни на леглото, за да се поддържа максимално свободно пространство в стаята.

Поставка

В малко студио таблата на леглото може да служи не само като преграда, но и като поставка за растения. С това решение може и да зонирате стаята. 

Спалнята може и да е кръгла

Ако искате да придадете на спалнята си по-изтънчен и стилен външен вид, значи трябва да замените обичайното правоъгъл...

22/11/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...