5 трика, които дизайнерите използват, за да превърнат всяка спалня в място за почивка

5 трика, които дизайнерите използват, за да превърнат всяка спалня в място за почивка

Прекарваме голяма част от живота си в сън, така че, разбира се, искаме нашето място за сън да е уютно и успокояващо. Естетиката на спалнята може да помогне или да попречи на спокойствието, така че създаването на най-перфектния оазис е от решаващо значение.

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

Вижте как можете да превърнете спалнята в специално място сън.

Изберете качествено легло

Как да съхраним вещите си в спалнята

Ако не разполагате с достатъчно място за съхранение на вещите си, то можете да пригодите за това мебелите в спалнята....

10/03/2020

Първо и най-важно - това, върху което лежите, е от ключово значение, за да имате почивката, от която се нуждаете. Бъдете внимателни при избора на легло, като вземете предвид предпочитанията си като твърдост и състав. Някои хора предпочитат комбинация от пружинна и матрак, докато други харесват усещането за основа на платформа само с матрак отгоре.

 

Инвестирайте в спални аксесоари

На второ място след матрака е това, какво слагате върху него. Ако някой ви каже, че хубавото бельо няма значение – греши. Само помислете за цялото време, което прекарвате в сън или просто в излежаване на леглото си, когато търсите перфектния чифт спално бельо. Уверете се, че вашият комплект включва части, които ще подхождат на всичко, което правите.

Възглавницата и завивката

Твърдите възглавници са удобни за облягане при четене в леглото, но по-меката по-плоска възглавница е за сън. Освен това, позата, в която спите, също има значение. Тествайте и изберете най-добрия за вас вариант.

За завиване имайте няколко опции – за топло и студено време. Заложете на естествени материи, избирайте леки и достатъчно големи завивки, за да не се притеснявате, че ще се развивате.

Направете я персонална

Спалнята е много лично пространство, така че я направете персонална за вас. Изберете не само цветове и шарки, които харесвате, но и предмети, които означават нещо за вас.

Покажете любимите си произведения на изкуството, снимки или сувенири на нощното си шкафче или скрин. Можете също така да добавите личен щрих, като включите уникална мебел или декорация, която отразява вашия стил и индивидуалност, правейки спалнята ви наистина единствена по рода си.

Поддържайте всичко подредено

Твърде много неща в спалнята могат да попречат на съня. Поддържайте стаята организирана, имайте места за предметите в стаята си. Изборът на съхранение винаги е важен, за да поддържате стаята подредена. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...