5 неща в спалнята, които я правят по-разхвърляна

5 неща в спалнята, които я правят по-разхвърляна
Източник: unsplash.com

Никой не иска спалнята му да бъде развъдник на мръсотия и безпорядък. В края на краищата мястото за сън трябва да бъде дзен, уютно и гостоприемно - мястото, където се надяваме да се отпуснем след натоварен ден и да се събудим свежи и бодри за следващия ден.

Не дръжте тези неща в спалнята

Спалнята е онази част от дома ви, в която трябва да се отпуснете и да се чувствате максимално добре, за да може да им...

18/11/2015

Ако искате да сте сигурни, че спалнята ви е възможно най-подредена и чиста, трябва да положите усилия да почистите или да се разделите със следващите предмети, за които е известно, че правят стаите по-мръсни, според експерти по почистване.

Килим
Вашата спалня не е натоварена колкото всекидневната, но това не означава, че трябва да пренебрегнете почистването на килима. По него се натрупва много прах и същевременно е магнит за мръсотия и прах. почиствайте редовно с прахосмукачка, за да се уверите, че няма никакви остатъчни отпадъци.

Спалните на богатите

По време на снимките на документалния филм „Тайният живот на супер богатите“ от CNBC се натъкват на доста...

21/12/2015

Пердета
Прах и алергени също се натрупват върху вашите завеси, така че е важно да ги почиствате често. Ако завесата позволява, сложете я в пералнята у пуснете на деликатен режим. Ако не - използвайте парочистачка.

Електроника
Използваме дистанционното всеки ден, но дали се сещаме, че трябва да го почистваме? Подобно на други предмети в спалнята, електрониката е магнит за прах и мръсотия.

Мокро пране
Дори да е студено навън, закачането на прането в спалнята не е добра идея, защото е предпоставка за развитие на мухъл. Затова просто е прането навън.

Претрупани вещи
Често имаме склонност да трупаме купища вещи у дома, без да имаме някаква реална полза от тях. Отделете няколко часа и направете пълна инвертаризация, за да се уверите, че няма нищо излишно и всичко около вас е чисто и подредено.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...