5 идеи за спалня, идеална за мързелив уикенд

5 идеи за спалня, идеална за мързелив уикенд
Източник: unsplash.com; pexels.com

Как бихте се почувствали ако се събудите сутрин без аларма, да закусите в леглото и да се излежавате до обяд с книга? Звучи страхотно, нали? Мързелите уикенди са нещо толкова хубаво, особено след напрегнат ден.

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

И за да ви вдъхновим да създадете идеалното място за лежерен уикенс, ви предлагаме няколко идеи за спални, които ще направят очакването за него още по – голямо.

Идея 1: Какво ще кажете за будоар в бохо стил? Със сигурност ще ви накара да се почувствате като в луксозе арт хотел, но без да се налага да напускате уюта на дома си. За да постигнете подобен ефект, сложете балдахин, подредете текстил в различни шарки и разхвърляйте възглавници по пода.

Как да съхраним вещите си в спалнята

Ако не разполагате с достатъчно място за съхранение на вещите си, то можете да пригодите за това мебелите в спалнята....

10/03/2020

Идея 2: Пепеляво розово е все още актуален цвят и колкото и да е критикуван, все още е на върха. Ако ви идва твърде много, добавете малко сиво за контраст и баланс. С такава спалня със сигурност няма да искате да напускате топлото легло.

Идея 3: Надали има някой, който няма да иска да се събуди в модерна и стилна спалня. Ако сте любители на технологиите, изберете вариамт за медия спалня, с голям телевизор, огромно легло и щори със затъмяващ ефект!

Идея 4: Спалните трябва да не са просто естетически, но и функционални! За по – различно излъчване заложете на спалня със завеси. Така сутрин няма да се събудите от слънчевите лъчи, а ще си помързелувате до късно.

Идея 5: Няма нищо по – хубаво от това да легнете на чисто бели чаршафи. Ако и вие харесвате това чувство, не се страхувайте да постелите леглото с такива. Ако искате да избявагате от усещането за стерилност в помещението, заложете на цветно одеяло, което да пречупи монотонността. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...