20 малки спални с изтънчен дизайн

Ако търсите вдъхновение  

3168

Малкото жилище – често не е мечта за повечето хора, а по – скоро временно решение, стечение на обстоятелствата или невъзможност да си позволим по – голям и обширен дом. Но малкият дом може и да е осъзнат избор – за тези, които живеят в големия град и искат да бъдат по – близо до работното си място, като първо жилище, или просто, защото сме сами и нямаме нужда от по – голямо. Каквато и да е причината да обитаваме малък апартамент, животът в него не трябва да се превръща в компромис, а да намерим начин да се адаптираме към пространството, с което разполагаме.

Едно от помещенията, които са най – гъвкави и предлагат възможности за различен дизайн, е спалнята. Това е стаята, която трябва да бъде самостоятелна (ако е възможно в малкия дом), да предлага максимум удобство, уют и комфорт. Въпрос на избор е дали ще изберете огромно легло за сметка на гардероб или ще се опитате да комбинирате място за дрехите и достатъчно площ за сън, дали ще заложите на ярки цветове, или ще се доверите на неутралната цветова схема; дали ще изберете супер модернистичен или класически стил…

Това, което ние може да ви предложим са няколко идеи за вдъхновение, които могат да се превърнат в отправна точка за обзавеждането (или промяната) на вашата спалня.

Малка спалня със стъклена, плъзгаща се врата

В нюанси на кафявото

Слънчева стая

В тази женска спалня обувките са на почит

Спалня и библиотека в едно

Съвременен градски шик

В бяло, черно и синьо. Тук таблата е акцент

Ин и ян

Класическо решение

Скандинавски стил

Игра на линии и текстури

Ако нямате отделна стая, и малкият кът зад стената може да се превърне в такава

С комбинация на бяло и синьо никога няма да сбъркате

 

Сподели: