Как да се отървете от миризмата на пот

Лесни съвети, които всеки може да следва

1101

Всеки човек поне веднъж изпадна в неприятна ситуация с миризмата на пот от дрехите. Има моменти, в които няма как да сменим дрехата. В този момент често се чувстваме като в безизходица и не знаем как да реагираме. Е подобен деликатен момент, за щастие има няколко решения, особено когато не можете да се преоблечете.  

Съвети за екстремно почистванеСъвети за бързо почистване при неочаквани гости

И така, какво ще ни помогне?

1. Бебешки крем

Съвети за съхранение в малкото жилищеКогато мястото е малко

Един обикновен бебешки крем може да реши проблема с неприятно миришещи дрехи. Този метод няма да може да замести изпирането, разбира се, но за известно време гарантирано ще спре миризмата. Кремът се нанася просто върху проблемните зони на дрехите от обратната страна и ще тушира проблема

2. Бебешка пудра

По същия начин действа и бебешка пудра. Ако дрехите започнаха да излъчват неприятна миризма, достатъчно е да вземете пудра и да нанесете тънък слой върху проблемната зона - от вътрешната страна на дрехите. Може да се прилага и върху кожата, за да се намали секрецията на пот за известно време.

3. Мокри кърпички

Хигиенните влажни кърпички могат да помогнат за неутрализиране на миризми на определени места по дрехите. Например в подмишниците. Всичко, което трябва да направите, е старателно да ги разтриете.

 

Най-добрите съвети за почистване от бабаПравила, които са издържали изпитанията на времето  
Сподели: