Как да подготвим интериора за есенния студ: 7 идеи

Как да подготвим интериора за есенния студ: 7 идеи

Лятото е към своя край, което означава, че сега е моментът да се запасим топло и меко одеяло, да си направим чаша горещо какао и да запалим ароматна свещ. Но това са само малко стъпки към по – уютната и топла есен.

Вижте няколко прости съвета, които да ви помогнат да направите дома си по-комфортен и да се справите с есенната депресия.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Нюанси на есента

Прегърнете есента, като се обградите с наситени зелени, сини, сиви и охра тонове, както и меки, тежки материи като шест и кадифе, които ще дадат усещане за топлина и комфорт в студените вечери.

Творческо вдъхновение

Съберете красив есенен букет или направете стилна аранжировка от сухи цветя в любимата си керамична ваза. Това е и чудесен начин да запълните празен ъгъл в къщата.

Променете рафтовете с книги

Домашната библиотека влияе на цялостното възприемане на интериора повече, отколкото предполагате. Като промените подредбата на книги и други предмети, поставени на рафтовете, можете да промените облика на цялата стая.

Приказни светлини

Светлата част на деня става все по-къса, така че сега е моментът да извадите новогодишните гирлянди и да украсите къщата с тях. Мигащи електрически крушки, увиващи се около рафтове или просто разположени в стъклена ваза, ще изпълнят пространството със светлина и усещане за празник.

Вечери край камината

Ако сте щастлив собственик на къща или апартамент с камина, създайте си навика да палите огън вечер.Светлината и топлината от пламъка ще съберат цялото семейство!

Всичко опира до детайлите

Ако сте уморени от интериора, тогава нова картина или композиционен детайл върху масичка за кафе ще ви помогне да освежите атмосферата. Чувствайте се свободни да добавите нещо напълно неочаквано, което на пръв поглед не пасва на съществуващия дизайн.

Повече светлина

Украсете интериора със запалени свещи, за предпочитане с различни цветове и форми, и ги допълнете с необичайни свещници. Свещите  са основната тенденция на тази есен! В допълнение, това е прост и евтин начин да „издигнете“ комфорта до максимум.

За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...