8 страхотни идеи за съхранение на малки неща, които винаги се губят

8 страхотни идеи за съхранение на малки неща, които винаги се губят

Позната ситуация: всички свободни повърхности, които са в коридора, бързо са обрасли с малки предмети с различна степен на важност: пари, чекове, визитни картички, аксесоари, ключове и т.н. В малките апартаменти този проблем е особено остър, тъй като всеки затрупаната зона веднага хваща окото. Ето няколко идеи, които ще ви помогнат да организирате съхранението на малки неща в коридора.

Идея 1: Куки

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Ако коридорът е малък и има катастрофална липса на място за съхранение, куките ще дойдат на помощ. На тях можете да закачите всичко: ключове, чанти, чадъри, плетени кошници и др. Също така на куките можете да поставите органайзери с малки елементи от гардероба, като ръкавици, шалове, слънчеви очила. Ако сте почитатели на интериора в скандинавски стил, дървените куки ще ви харесат – те придават топлина и уют на наличното пространство.

Идея 2: Голяма кошница

Този артикул ще бъде истинско спасение, ако мястото на закачалката и в килера вече е свършило. Кошницата може да побере аксесоари или връхни дрехи, устойчиви на намачкване, като дънково яке, дъждобрани, шапки, шалове и ръкавици.

Идея 3: Кутия

Има два проблема, пред които са изправени домакините, които не са организирали съхранението на дребни предмети в коридора. Първо, те постоянно се губят и генерират визуален шум, който създава усещане за хаос в стаята, дори ако сте почистили вчера.

Обикновените картонени кутии с капак са отлични организатори за малки неща. Важно е да са непрозрачни - тогава цялото съдържание ще бъде скрито от любопитни очи. За да се впишат органично в интериора, изберете същите кутии с подходящ нюанс за съхранение. Или можете да ги залепите с цветна хартия. Тогава ще се окаже, че ще създадете хармонична картина.

Идея 4: Висящ органайзер

Органайзерът, който може да се монтира на стената, е истинско спасение, когато има много дребни предмети и няма къде да ги съхранявате. Ако не искате да пробивате стените, закачете куки с велкро. Плюс това - те могат да бъдат премахнати по всяко време и преместени на друго място. Минус - на такива куки няма да е възможно да поставите органайзер с нещо тежко.

Идея 5: Отворена кутия

Те са идеални за подреждане на сладки дребни неща, разпръснати по коридора и може да бъде направен от всякакъв материал - всичко зависи от стила на интериора на коридора.

 

Най-лесният вариант е пластмасов органайзер, а най-удобният е плетена кошница. Последният се вписва перфектно във всяка среда.

Идея 6: Пазарска чанта или плетена чанта

Пазарските чанти станаха невероятно популярни напоследък. Единственото нещо, на което е важно да обърнете внимание, е стилът: ако аксесоарът е щампован или в ярки цветове, той определено трябва да се вписва в интериора. Ако не сте сигурни, че избраната комбинация ще бъде успешна, дайте предпочитание на неутралните цветове и обикновените материали.

Идея 7: Висящи джобове

Ако поща, документи, вестници, разписки и друга отпадъчна хартия често се натрупват по повърхностите в коридора, помислете за висящи джобове. Тук е удобно да съхранявате зарядни устройства, слушалки и други малки неща, които често губите в такива джобове. Без компетентна организация тези неща създават много визуален шум дори в големите коридори, да не говорим за малките, където няма къде да се обърнете.

Идея 8: Поднос

С негова помощ ще бъде възможно визуално да се разделят дребните предмети по категории: козметика, бижута, ключове и др. За всяка група дребни неща трябва да подготвите своя собствена стойка. Изобщо не е необходимо да комбинирате еднакви тави - продуктите с различни форми изглеждат не по-малко хармонично в една композиция.

 

 

 

За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...