Как да изглеждате богати дори с ограничен бюджет

Как да изглеждате богати дори с ограничен бюджет
Източник: unsplash.com

Парите идват и си отиват, но да изглеждаш богат не винаги означава да имаш по много от тях. И ако желанието за голяма заплата е само мечта на този етап, може да приложите няколко хитри трика, с които да създадете усещане за охолен живот.

Екстрите в домовете на богатите

Една от задължителните екстри в богатите домове днес е всекидневната на открито, както и външната кухня. Тази външна...

26/10/2015

Носете повече черно

Носенето на предимно черни дрехи може да създаде усещане за елегантност и да подскаже за богатство, без да е прекалено крещящо.

Къщички за богаташи

Малките къщи не са само за хора, които искат да намалят разходите си - те са и за заможни хора. Поне могат да бъдат,...

14/11/2015

Поддържайте добра орална хигиена

Постарайте се да правите редовни прегледи и да поддържате добра орална хигиена – бели и чисто зъби и красива аусмивка. Има и достъпни алтернативи, на които да се доверите.

Поддържайте прическата си

Заможните хора държат на прическата. Ако не може да ходите често на фризор, потърсете достъпни опции чрез групово пазаруване или обичаващи се специалисти.

Следете за разпродажби

Търсейки дизайнерски продукти по време на разпродажби, можете да откриете значителни отстъпки. Търговските центрове за продажба на дрехи също са идеални за закупуване на дизайнерски дрехи на намалени цени.

Кожа

Смята се, че кожените изделия са скъпи, което често е вярно. Обмислете закупуването на яке от кожа или изкуствена кожа, тъй като то може да създаде илюзията, че е по-скъпо от действителната му цена.

Платове

Носенето на дрехи, изработени от хубави материи, винаги ще създава усещане за по-висока цена, независимо от действителната стойност.

Часовник

Носенето на хуубав часовник се свързва с финансово благополучие. Макар че Rolex може да е недостъпен за мнозина, има алтернативни марки, които предлагат подобен външен вид на значително по-ниска цена.

Бижута

Минималистичните бижута могат да създадат илюзията за богатство. Заложете на няколко елегантни бижута, които излъчват изтънченост. Избягвайте прекалено евтиното злато, тъй като то не успява да внуши истинско усещане за богатство.

Грижа за кожата

Не е нужно да сте богати, за да подобрите блясъка си. Съществуват достъпни и ефективни варианти. Освен това поддържането на хидратация и спазването на балансирана диета ще се отрази много благоприятно на кожата ви.

Култура

Наличието на разнообразни знания може значително да подобри изтънчеността ви и да издигне имиджа ви.

Instagram

За потребителите на социалните мрежи е лесно да създадат илюзията за богатство, като покажат завладяващи снимки на живописни и пленителни места. Скъпите курорти не са задължителни, проучете близките дестинации, които предлагат подобно очарование.

Почистете автомобила си

Не всеки може да си позволи луксозен автомобил, но е важно поне да поддържате собствения си автомобил чист. Финансово обезпечените хора обикновено се грижат за вещите си и ги пазят.

Палто

Притежаването на елегантно палто е лесен начин да покажете богатство. Макар че мнозина дават приоритет на комфорта и топлината, изборът на официално палто показва имидж.

Грим

Заможните хора обикновено притежават умението да се гримират с лекота и изтънченост. Резултатът ще бъде изискан и подреден вид, без признаци на прекалена преувеличеност или разхвърляност. За щастие има безплатни онлайн ресурси, които ще ви помогнат да овладеете тези техники.

Парфюм

Качествен парфюм означава изтънченост и богатство. Тези продукти могат да бъдат скъпи, но са ценна инвестиция в имиджа.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...