Ето как да скриете грозните елементи у дома

Прикрийте умело несъвършенствата

625

Когато влезем в един дом обикновено първо забелязваме цялостния интериор, обзавеждането, цветовете, усещаме атмосферата на обитателите му. Но когато живеем в този дом, започваме да обръщаме внимание и на различни малки детайли, които може да бъдат доста дразнещи и неприятни.

15 начина да скриете кабелите у домаВсички обичаме технологиите в дома си, но мразим кълбото от кабели, с което вървят те

Вижте как да скриете грозните елементи, които развалят декора.

Скрийте захранващите кабели

Скрийте кабелите от уредите на кухненския плот Радвайте се на подредена и организирана кухня

С помощта на малки самозалепващи се кукички, може да решите проблема със захранващите кабели на електроуредите, които стоят на плота. Залепете в задната част на уреда и навийте кабела.

Прикрийте кабелите зад бюрото

Ако имате малка маса, която ползвате като работно място, но зад нея има висящи кабели, със сигурност се дразните на вида й. С парче плат, което може да прикрепите в задната част на масата обаче, ще скриете неприятната гледка.

По – луксозен вид на банята

Обичайна гледка за всяка баня са шишенца с лосиони, шампоан, душ гел…Всичко това създава усещане за хаос, колкото и луксозни да са те. За да решите проблема, купете еднакви стъклени бутилки и пресипете в тях. Видът на помещението веднага ще се промени.

Зареждаща станция

Във всеки дом има смартфони, таблети, лаптоп…И всички те трябва да бъдат заредени. За да решите проблема с грозните кабели, сложете всички зарядни в една кутия от обувки, която преди това сте опаковали в красива хартия, пробийте няколко дупки, през които да излизат кабелите и ще имате страхотна зарядна станция.

Замаскирайте панелите или несъвършенствата на стената

Ако на стената имате стенен панел или някаква част, която ви дразни, решете проблема като закачите картина. Така няма да се налага да гледате неприятния елемент.

Скрийте рутера

Рутерът не е най – красивият уред за дома, но няма как да сме без него, ако искаме интернет. За да го скриете, го замаскирайте с стара корица от книга или ефектна кутия.

Къде е климатикът

Колкото и да са красиви някои климатици, за много хора те не са предпочитаната гледка. С помощта на декоративни дървени панели, лесно ще решите проблема. Ако не сте с климатик, а с радиатор, това е също вариант, за да го скриете.

 

 

6 начина да организирате зарядните и кабелитеБез повече заплетени и липсващи елементи  
Сподели: