Дизайнерските тенденции, които ще властват през 2020 г.

Какво споделят топ инфлуенсъри

1071

 

Какви са тенденциите при килимите?Бялото отново е на мода

Чудите се какво да очаквате от света на дизайна през 2020 г.? От The Spruce се обръщат към няколко топ инфлуенсъри в областта на интериорния дизайн, за да споделят своите възгледи за следващата година. Ето какво смятат те.

Без дръжки на шкафовете - това им придава изчистен силует и ги прави по - модерни и чисти.  Топли дървесни тонове и неутрали – това създава усещане за приветлив и обитаван дом. Модерни флорални модели – те създават акцент и добавят дързост.

Най-лошите тенденции в интериораЗабравете за тях

Тъкани  - ратан, ракитата, ютата и естествените материали навлизат в обзавеждането,  осветителните тела и аксесоарите.

Акцентни стени, които включват фантастични текстури и създават страхотна винтидж визия. Особено интересни са те, смесени с ултра модерни мебели и изчистени линии.

Тъмни шкафове – комбинирайте със светли плотове за по-изискан, стилен външен вид.

Текстури и топли цветове - ще станем свидетели на влизането на по-топлите цветове като теракота, оранжево, зелено и горчица.

 

Ярки плочки - независимо дали плочката е в интересен геометричен модел или в смел цвят, ще ги виждаме от кухненския гръб, до баните.

Смесени метали – месингът ще бъде на мода - в кухни, бани и осветителни тела. Комбинирайте с други метали за по – силно въздействие.

Модерни тенденции в съвременния домВижте кои са актуалните тенденции за 21 век  
Сподели: