Малки антрета с големи идеи

Създайте уют в зоната при входа

1223

Ако търсите идеи за обзавеждане на антрето у дома, един от вариантите е да сложите пейка. Тя може да служи като място за сядане докато се обувате, докато чакате някого или да сложите чантите и палтото след като се приберете.

5 решения за повече място в коридораКак може да превърнем кородора в по – стилно, красиво и комфортно помещение

Има много различни стила, които може да изберете за пейка – от семплия и минималистичен до сложен и стилен. Предлагаме ви 3 различни стила за антрето, които може да включите в интериора на дома си.

1. Вградена пейка

Идеи за съхранение в коридораПреобразете коридора си с няколко хитри идеи  

Вградената пейка е чудесен начин да създадете организация на входа у дома, а коридорът да бъде функционален и организиран. За да сте сигурни, че ще пасне на мястото обаче, вземете поръчков модел.

2. Пейка с място за съхранение

Пейки, които имат място за съхранение, вградено в тях, или най-малкото пространство за кутии или кошове, също са чудесни за антрето. Те са място, на което може да съберете всички необходими малки неща, нужни преди излизане, както и да съберете обувки, шалове, чадъри.

3. Обикновена пейка

Ако предпочитате семплото излъчване но търсите функционалност, заложете на обикновена пейка. Така ще запълните празното пространство в коридора, но ще придадете много уют и комфорт в помещението.

 

Как да променим вида на коридораИдеи, които вдъхновяват  
Сподели: